Erceyl balyanakoglum buldum ben takimi ;))) Bordo guzel seninki bence ;)) https://www.lohusam.com/anil-9674-ekose-desen-onden-dugmeli-lohusa-pijama-takimi indirimde var %10 yapiyo 19 tl dusuyo direk ;))) karti kapayim kocisten alicam birazdan
Erceyl balyanakoglum yok kiz daha onceden kactane takim aldim buradan ben guzel geliyor instegradan canli resimlerini paylasiyolar zaten ;)) öle kotü urune denk gelmedim bedenimide ogrendim xl rahatim ;)))
Soyla balyanakoglum Ben lcw dan aldım 3 lü takım 175₺ altı uzun pijama üstü emzirmek için çıtçıtlı kısa kol birde diz altına kadar uzun hırkası kumaşı da çoook güzel kullanışı da
Ayseozmenucar Tecrubeli bir anne olarak ıkı gecelık bir pijama derım gecelık ozellıkle sezeryanda işe yarıyor ..pijama da hastaneden çıkarken bunun yerıne eşortmanda tercıh edılebilir daha sonrada gıyınılcek pijama takımı..set halınde almaya hiç gerek yok zaten
Erceyl balyanakoglum benim takim geldi tahmin ettigimden de guzelmis hani bole oduncu gomlekleri varya kislik kumas aynin onun gibi cok sevdim ;))) vallah