Gzd94 Haftam da bebek doğum kanalına girmiş bebeğin kafası aşağı da dedi doktor bu durumda bebek kaç haftaya gelir doğum ne zaman başlar bilen annemiz var mıdır
Mina01 Gzd94 kanala girdiğinin belirtisi neydi acaba bende 35+0 bebeğim doğum pozisyonundaydı 3gundur çatı kemiğinde bir ağrı var ve istemsizlmce bir değişik yürüyorum merak ettim sizde nasıl değişikli oldu
Bussraayy Busocanehh ya iki gündür yürürken canım yanıyordu kanala girmiş meğerse can atıyor bende 🤦🏻♀️
Gzd94 Busocanehh oturup kalması biraz daha zor olmuştu bide o bölgede hafif acı hissediyordum bide göbeğin düşünüyor
Uzm-Nurse Gzd94 bende de aynı hissiyat var darısı bana inşallah, geçen hafta gittiğimde girmemişti henüz
Bussraayy Uzm-Nurse yürürken ağrı oluyor aşağı doğru biley bastırıyor sanki ve kasıklarımda genel olarak hep bi acı var
Busocanehh Ya mesela ben bilmiyorum suan gırmıs mı diye ama bende 38zım ama sanki hala gogsumun altında sertlik var basımı poposunu bilmiyorum donmesi lazım dıyolar bu aylarda
Nursahcan Canım kanala giridğini kasıklarınızda baskı ve gögüs kafesınızın altında öiğdenize doğru derın baskıda anlarsınz ve sürekli wc gitme isteği olur bi damla minicik çişiniz gelse sankı altına yapacak hissi olur ve otururken miğdene baskı olur