Ozge3747 Nurriye Tat da benim de fazla sıkıntım yoktu sadece lezzetsiz geliyordu yediklerim. Hastalığımın 8. Günü gibi keskin kokuları duymaya başladım ama hafif kokuları hala duymuyorum
Ozge3747 Nurriye Hayır o derece hissetmiyorum ben sadece burnuma iyice sokarsam nasıl bir kokusu olduğunu anlıyorum.
Btm571 Syydmoomm tuzlu su ile.gargara yap bide.burnuna çek hergun baya iyi gelir Bide buhar çok faydası var nane vs koy buharını çek bunu devamlı yap iyi gelir.insallah
Ozge3747 Nurriye Benim de 9. Günüm aslında iyiyim ama kızımdan dolayı fazla dinlenemiyorum. Sadece hafif gıcık şeklinde öksürük var ama o da ilaç kullanamadığımız için oluyormuş. Buna şükür ne diyeyim, dinlenebilsem daha kolay atlatırdım. Siz nasılsınız?
Nurriye Ozge3747 bende koku kaybı gelmedi hala onun haricinde iyiyim zaten başka bir belirtim olmadı bir kaç gün grip gibi oldum bacaklarım ağrıdı sonra da koku gittş ama eksi tatlı vs onları tadabiliyorum
ece_2206 Nurriye hiçbir kokuyu mu alamıyorsunuz Kolonya name kekik gibi kokularla koku egzersizi yapmanızı öneririm iyi geliyor :)
Alfabeta Syydmoomm bende geçen ay korona oldum atlattım cok şükür ama hala kokunun gelmesini bekliyorum 🤦♀️ Koku egzersizi öneriyolar aromatik yağları koklayarakhergün nefes egzersizi yapın diyolarlr bende başlıcam artık
Nurriye ece_2206 mrb canm Nuh’un sanki yarım saat önce falan böyle biraz burnuma çok yaklastırınca geliyor çok az sanki kolanyada burnumu yakıyor oda çok az geliyor sanki
Eminesendur Tat var ama koku alamıyorum 2 hafta önce grip oldum burun akıntısı tıkanıklık vardı bende mevsimsel hep olurum test sordum doktora dedi gerek yok ama burnum açıldığı halde koku alamıyorum acaba korona olmuşmuyumdur .38+5 haftadayım
Papatyaesra mrvears Benim bugün 8 günüm gripten sonra bende de başladı ama çok kokum tad yerine geldi.