Sezeniniz Ozi1234 doktorunuzda yapablir sizin söylemeniz gerekiyor 2 kedi besliyorum söylediğim zaman bana hemen yapmıştı
Bsmlh Ozi1234 yapmadı üniversite hastanesi kadın doğum ister dedi bende yer yok diye dışarıda yaptırdım
Eminecengilukuslu Ozi1234 benimde kadın doğum doktorum istedi bütün testleri aile hekimi yapamayabiliyor dedi
Gzdsrm Canim ben aile hekiminde yaptirdim ama hastanede aile hekimi ,saglik ocaginda yapmiolar oyle detayli testleri
Gzdsrm Hadi ya garip ben ozel muayenehanesi olan bi doktora gidiyorum doktorum yazio testleri aile hekimi hic cevirmedi daha hastaneden hastaneye farkediyodur belki canim bilemedim
Yarencerenn Ben özele gidiyorum onlar sırf para için yapmadı dahiliyeye sordum bunu kadın doğum isteyebilir dedi
Nurozdemir Çoğunlukla Kadın doğum doktorları yapar toksoplazma testi, eğer riskli bir durum veya belirti varsa doğrudan enfeksiyon hastalıklarına giderseniz onlar da yapar
Miniee Bsmlh farklı demekki ben ilk hamile kaldığımda kendileri yaptılar butun tahlilleri, 4. Ayımda ben istedim toxoplazmaya bakılmasını tekrar tahlil yaptılar🤔
Elfylmz032 Bende extra devlet kadın doğumdan randevu alıp orda yaptırdım şimdi kendi özel doktoruma çıkan sonuçları götüreceğim sağlık ocağı hepsini yapmıyor malesef