Defneninannesi19 Ozayy kızım da kuzu oyuncağı var diş çıkarırken zaten aklınıza gelmeyecek herşey bebeklerin agzında birinş alsanız diğerine koşuyor zor geçiren bir bebek oldu benim ki bir sıkıntı yaşamadık böyle ipi tüylü vs değil
beyzanur_guclu18 Merveacar97 yaa bende bugun yaptırdım kızım için çok begenerek aldım ama fotograf atmayı bilmiyorum buraya bende göstermek isterdim ❤️🙏
Sibelezgi Bende yapiyorum bu ara kizima yapiyorum gerci sayfam var beklerim kizlar @sevgiyumagim01 instgram elimden geldiginde uyguna yapmaya calsiiyorum organik ip ve ahsap urunler kullaniyorum
Merveacar97 NilGrl benimde duyunca cok etkilendim Rabbım tez zamanda onada versın ınsalalh hem hamile kalmaya cslısmak hem bebeklere bısyler yapıp satmak kolay degl bence
gulsah_alp Merveacar97 güle güle kullansın minik inşallah ama yengem kendisi de oruyo hamileyken heveslendi aynından yaptı yeğenim şuan 8 aylık ama zincir ağır geliyo kıyafeti tamamen aşağı çekiyo zincir düşüyo kendiliğinden
dilara92 Merveacar97 canım cok güzel olmuş.Biri emzik tutacagı biri diş kaşıyıcısı sanırım digeri ne için cahilliğime ver 😬
Merveacar97 dilara92 estağfurullah 😃 ahsaplı olan diş kasıyıcı biri emzık zıncırı diğeride çıngırak 🤗