Muhammedali2021 Şuan 33haftayim ve kalkamiyommmm😂😂yatsam kalkamiyom kalksam yatamiyom evi temilesem üç gün belim kitliyor anammm ben nasıl dogurcam 🤭
Seval22 Muhammedali2021 33 +3 üç valla sabah 7 buçukta kalkıp işe gidiyorum 6 da eve geliyorum gelince her yeri süpürüp siliyorum gecede çamaşır katla ütü falan öyle geçiyor vakit bulursam yürüyüşe çıkarım full ekşın yani hiç yatmadım öyle 😊
Tugce1803 Muhammedali2021 33+3 üm günlük tüm işlerimi yapıyorum. Bu aralar sabahları özellikle ellerim kitleniyo acıyo onun dışında iyiyiz şükür
sarisu1 Muhammedali2021 bende aynıyım iki haftadır yatsam kalkınca ağrım oluyor yürüyemiyorum azıcık iş yapsam hemen ağrım oluyor 34+4 olduk böyle devam edecek herhalde birde aşağıya baskı yapıyor ki
Muhammedali2021 Seval22 sizin bebeğiniz yok galiba ilk gebeligimde bende öyleydim😂😂benim kızım gece gündüz beni mahvediyorda
Seval22 Muhammedali2021 bu ilk gebelik sizinde ilk gebelik sandım evde bir bebek daha olsa nasıl olurdum bilmiyorum 🤔
alindas 33+2den selam😂 Şimdi şimdi zorluklarını anlamaya başlıyorum nefes darlığı tavan koah gibi dolaşıyorum, yemek yesem sorun yemesem sorun, ağırlaştım daha da ağırlaşacağım geride of of😂
burcin277 kizlar bende 33 haftalik gebeyim doktor karin cevresi 1 hafta geri de dedi daha once yasayan varmi
Tgcclskn 33+5 sabah 8 akşam 6 işteyim suremide uzattım sadece merdiven inip çıkmak zorluyor nefes yeterli değil onun dışında tüm işlerimi kendim yapıyorum çok şükür 🥰
Seval22 Tgcclskn bende aynıyım canım 37 ye kadar çalışır aldım özel eğitimde öğretmenim 40 dakkada bir 3 kat inip öğrenci derse alıp indiriyorum hep arkadaşlara diyorum azıcık itekleyin beni 😂 merdiven çıkarken tek o zorluyor günde 15 kez inip çıkıyorum 3 katı
Kbremr 32 haftalık bende öyleyim genelde akşamları çok fena oluyorum oturduğum yerden kalkamıyorum gün verdi mi doktorlarınız ben yarın gidicem sezeryan olcak inş birde Doğuma girmeden kovit testi. Yapılıyormuş. Ben de yeni öğrendim