Burcuceviz Merhaba ben vinalac ,gyno ferro sanol, coledan-D3 ve ecopirin kullanıyorum 4 buçuk aylık hamileyim 3. Ayımdan beri bu ilaçları yenileyip kullanıyorum bana çok fazla geliyor siz neler kullanıyorsunuz 🧐 İlk hamileliğim bana mı fazla geliyor acaba 🥺
mrvshn1 Burcuceviz Pregnomarinin multivitamini ve coledan d3 kullanıyorum canım ben aynı şekilde 4 aylık hamileyim 3. Ayımdan itibaren Pregnomarini kullanıyorum dün de D vitaminine başladım.
Aysenur990 Burcuceviz bende multivititan ,gyno Demir ilacı , dün de d3 başladım ayrıyettem b12 iğne 😁
Efulim_22 Burcuceviz gynferon, devit 3, occean mumyy balık yağı kullanıyorum vitamin olarak ayrıyetten oksapar, ecopirin, progrstan fitil, prolutex iğne, günde 4 defa estrofem 😤🙄
Burcuceviz Efulim_22 Düşük tehlikeniz mi var genellikle iğneyi ve progestan fitili o yüzden veriyorlar
Patataaylin Efulim_22 bişey sorabilir miyim balık yağı bende kullanıyorum ama cokta süt iciyorum bi etki olur mu sizce
Burcuceviz prm112-27 neden kesti acaba 🧐 normal de devam etmesi gerekmiyor mu her doktor farklı ilerliyor gerçekten 😏
Efulim_22 Burcuceviz pazartesi günü dondurulmuş embriyo yerleştirildi doktorum şimdilik test gününe kadar kullan dedi
Tdof26 Eessrra memnunum ya biraz öyle araştırmıştım iyi bir vitaminmiş pekde bilgim yok açıkcası doktor verdi içiyoruz işte 🤣
Rmeysa_1661 Burcuceviz elevit ve gynoferon kullanıyorum 28 haftalık hamileyim gynoferonu doğuma kadar kullanıcam 😊
Ohaezgi Burcuceviz canım benimde ilk hamileliğim 7.ayımdayım gyno ferro sanol kullanıyorum sadece vitamin olarak extra onun yanında troid ilacım var bide o kadar
MihricanA Burcuceviz 29. Haftada verdiler bana bütün vitaminleri o zamana kadar folik asit kullanip bırakmıştım simdi decavit,devit3, magnezyum,ve demir ilaci kullaniyorum ayriyeten de prilam dr kullaniyorum saatlere ayirdim hepsinin saati var 33 haftadayim hala devam d3 bitti bile
Eenn41 Burcuceviz normal kuzum bende multivitamin demir magnezyum d vitamini kullanıyorum gördüğüm kadarıyla herkeste öyle🤭