Ervaeymen02 Vücud ağrısı diye gittim covid çıktı 3 buçuk aylık hamileyim nasıl atlatabilirim birde 1 buçuk yaşında oğlum var en çokta ondan korkuyorum
fatmaozdemir1 Ervaeymen02 canım ben uyku uyudum kafamı kaldıramıyordum d vitamini aldım çinko verdi kadın doğumcum. 🧡 su içtim bol bol, turşu soğan sarımsak
Canan1104 Ervaeymen02 30 haftalık hamileyim ben de daha yeni geçiriyorum ilk 3 günü baya zor gecirdim suan bir haftam bitti çok iyiyim ama devam ediyor karantinam. Bol bol mandalina ya limonlu su iç (limonu kaynat) günde bir tane bebe aspirini kullanmalısın kendi doktoruna sor. Takviye edici çinko ve suda eritilen vitaminlerden yazdı doktorum. 3,5 litre de su içiyorum günde. Yani bol bol su ve meyve ye canım vitaminle atiliyormus. Bebeğe de geçmiyormuş korkma🙏🌸
lifeofmybaby Ervaeymen02 çok geçmiş olsun bende dün test verdim sonuç bekliyorum bende hem kan hem de sürüntü testi aldılar kanda d-dimer değeri çok yüksek çıktı kadın doğumcum muhtemelen covidsin dedi. Böyle bir durumla karşılaştınız mı acaba?
Duyguff Ervaeymen02 merhabalar bende 11 haftaşık gebeyim 2 hafta önce covid olup atlattım 3 gün 39 ateşle yattım serum verdiler ilaç parol ve enfeksiyonum çok yüksek olduğu için antibiotik verdiler. Birde iyleşemeyince enfeksiyon hastlıkları doktoruna gittim ve kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik kan sulandırıcı iğne kullandım 10 gün. Kan testlerinizi muhakkak yaptırın Allah korusun kan pıhtılaşması olursa bebeğe ve anneye çok zararı varmış. Allah şifa versin🤲
Ipek0z Multivitamin, mandalina, limonlu ballı su, ballı süt, tavuk suyu ile atlattım çok şükür. Pilava, çorbalara aklına gelecek her şeye et suyu koydum eşim yemediği için soğan sarımsak yiyemedim sen muhakkak ye. Bir de pancarrr
Eeezgi 32.haftadayım eşim pozitifti odaları vs ayırdık ama bugün benim de ateşim çıktı. 6 saatte bir parol dedi doktorum, ıhlamur, meyve, vitamin… d vitamini miktarımı artırdı bir de.
Elifmstf Eeezgi ne kadar sürede sizde de belirti verdi. Benimde şuan eşim pozitif odaları ayırdık elimden geldiğince dikkat ediyorum bende ama korkuyorum da. 4.gunumuz bugün
Papatyaesra Eeezgi Eşinizden kaç gün sonra pozitif çıktı. Bizde eşimle aynı gün yaptırdık eşim pozitif ben negatif odaları ayırdık.
Aysun1983 Ben yeni atlattım ilk k.b.b doktoruma görüldüm hemen antibiyotik yazdı ciğerlere inmesin diye kadın doğum doktorum da kullanmama müsade etti ayrıca bol su portakal,mandalina suyu Kemik suyuna sarımsaklı çorbalar ve zencefil limon kaynattım ertesi güne hiç bir şeyim kalmadı resmen ama doktorum antibiyotiği yarım bıraktırmadı son güne kadar kullandım
Ervaeymen02 Bende elimden geldiğince kendime bakmaya çalışıyorum bugün sabahtan akşama kadar hiç bişey yemedim yediğimde migdem bulanıyor inşallah bende çabuk atlatırım
Hira_meyren Ervaeymen02 canım öncelikle geçmiş olsun benimde şimdi boğaz agrim var ve sanki grip olacaksim gibi burnum yanıyor onun dışında pek bir belirtim yok ama çok korkuyorum sende ne belirtiler vardı
Ervaeymen02 Hira_meyren teşekkür ederim bende de boğaz ağrısı ve eklem ağrılarım vardı test yaptılar bugün hemen akşama çıktı
Sedaimm Elifmstf biz de yarın4.gün oluyoruz ben negatifim odalar ayrı ama illa evin içinde virüs geziyordur bulaşacak diye korkuyorum ne kadar korunsamda
Eeezgi Elifmstf ben ilk belirtileri alerjimle ilgili sanmıştım çünkü aynıydı eşime ptesi pozitif dendi salı benim de ateşim çıktı. Odaları vs ayırmıştık ama çoktan bulaşmış.
tubailk-bebek Sedaimm Benim eşim de pozitif oldu önce biz de herşeyi ayırdık ama ben de onun karantinası bitince pozitif oldum, ne kadar dikkat edilse de bi şekilde aynı evde olunca geliyor maalesef panik yapmayın bence geçer illaki beslenme önemli..
Elifmstf Sedaimm aynı durumdayım. Sonuçta eşimde odadan lavaboya mecburen çıkıyor. Ben yemek bırakıyorum geri tabakları alıyorum. Ne kadar çamaşır suyu vs kullansam da evin içinde virüs olduğunu biliyorum. İnşallah geçmeden atlatırız bu süreyi. Size de aynı 14 esinize 10 gün mu verdiler
Papatyaesra Sedaimm Bende negatif eşim pozitif çıktı çok dikkat ediyorum eve plastik tabak bardak kaşık çatal aldırdım. O kadar yani
Elifmstf tubailk-bebek sizin ne zmn pozitif olduğunuz çıktı peki. Tekrar karantina süresi verildi mi eşinize size
ysmn_1506 tubailk-bebek benimde eşim pozitif. Odaları ayırdık ama tabi illa ki vardır bende de. Bana ilaç vermediler bende bir belirtti olmadığı için öksürük dışında test yapmadılar. Doktorum bol bol vitamin tüken güzelce beslen dedi. Çok şükür iyiyim. İlerleyen zamanlarda gebelikte bir sıkıntı yaratmaz dimi bu olay?
Hira_meyren Ervaeymen02 ya bende ekl ağrısı yok ama boğaz ağrısı var eklem ağrısı derken kuzum belin felan mi yani
Sedaimm Elifmstf evet eşim on ben 14 kuluçka süresini ekiliyorlarmış geçme durumu olursa diye bizimki o yuzden daha fazla
tubailk-bebek Elifmstf Ben eşimin karantina sürecinin 10. gününde pozitif çıktım, eşime tekrar karantina vermediler ama bana ek 10 gün daha verildi