Cerentrs Kızlar doktorum ben genelde hastam istemedikten sonra çatı muayenesi yapmıyorum dedi ve genelde normal doğum taraftarı bir doktor sizce yaptırmalı mıyım yoksa gerek yok mu ?
Tomrisme Cerentrs Bugün oldum hiiç korkulacak, çekinilecek bir şey yok. Normal düşünüyorsan yaptırmalısın bence 🌼
Srhtzlyh Cerentrs youtube da bir doktordan duydum bende “o muayeneyle çatı darmı genişmi anlaşılmaz çatı dediğimiz şey sadece doktorun baktığı yerden ibaret değil doğum anı önemli” demişti. Bazı doktorlar yapmıyorlar doktorunda normal doğum yanlısıymış bi bildiği vardır bence.
Tomrisme Cerentrs tamamen çevre ve psikolojik olarak etkilenmekle alakalı canım. Sakin ol ve derin nefes al on saniye anca sürüyor😂
Tomrisme Cerentrs 😂 sakin ool bana güven sonuçta onun işi o ve günde kaç kişiye aynı muayeneyi yapıyor.
tashilal59 Korkulacak birsey degil merak etme canım benim doktorum 38. Haftadan sonra birde dogum icin alttan uyarı veriyordu rahime bunlar gerekli seyler galiba 39+5 te dogum yapmıstım 😊
Aynurr16 Cerentrs bence son ana kadar yaptırmayabilirsin çünkü çatın müsait bile olsa nasıl doğacağına bebek karar veriyor boşuna stres ve acı çekiyo kimisi hem gününün dolmasını bekle bana yaptılar ama riskim vardı açıklığım varmı diye baktılar 🤷🏼♀️