Aleyna_Muzaffer İYİ AKŞAMLAR GÜZEL ANNELER SİZE BİR SORUM OLACAK “ GEBELİKTE İDRARINIZI YAPARKEN KAŞINMA VEYA YANMA OLUYOR MU ” ?
Ipek0z Aleyna_Muzaffer birkaç kez yanma hissettim sebebi de genelde idrar yolu enfeksiyonu oluyormuş. Eğer geçmiyorsa, şiddetliyse doktoruna söylemelisin. Ben iki kez falan hissettim sadece o yüzden gitmedim doktora valla doğru mu yaptım bilmiyorum
Haticeyuce31 Aleyna_Muzaffer ben gebeligimi öğrenmeden 2 3 gün once hafif yanma yaşadım Sonrada geveligimi öğrendiğim gün geçmişti yanma 2 gün kadar sürdü idrar tahlili temiz çıkmıştı doktorum hamilelikte bazen olur geneli enfeksiyonla sonuçlanır ama seninki ilk zamanlardan kaynaklı olmuw demekki demisti canim
Aleyna_Muzaffer Ipek0z ilk gebeliğimdede yaşamıştım toz ilaç kullandım geçti ama bu gebeliğimde geçmiyor daha sık ilerliyor ağrı yapıyor bugun doktora gittim idrar testi yaptı yarın sonuçlarımı alacağım kesin enfeksiyon ama. Biliyorum çünkü
Asx Aleyna_Muzaffer ben de benzer şikayetler yaşıyorum böbreklerimde ağrı da hissediyorum da o yüzden sordum.