hlyagl Kızlar sancınız geldiginde nasıl hissediyorsunuz dalgınlık uykusuzluk halsizlik falan sancınızı nasıl hissettiniz yardımcı olur musunuz?
DilanArven hlyagl bu kucuk agrilar rahmin kendini doguma hazirlamasiymis adet agrisi gibi. Ama geçen gun ilk kez sanci hissettim 35 haftalığım resmen belime sanki 10 bicak batirip cevirdiler cok kotuydu hemen anlasiliyor zaten ne menem sey oldugu sancinin
hlyagl 36+5 günlüğün 2 günden beri icimde sıkıntı ara ara kasıklarımda batma ve ağrı anlamıyorum arada nefes almak da güçlük cekiyorum baslangıç olabilir mi nasıl başlıyor doğum sancısı bilgilenmek istiyorum ☺
NaimeYilmaz hlyagl 😊 kasılma sancı olur elbet dogum suyunuzun gelmesıyle baslayablr aralıklı devamlı sancılarla baslayablr vucut zaten dogum belırtısı gıbı durumlar gösterır kendını doguma hazırlar.
hlyagl NaimeYilmaz cok teşekkür ederim hazırlıklı olmak da fayda var kasılma gibi değil rahimde kasıkda kucuk kucuk ağrılarım var korktum bi an
hlyagl DilanArven panik atak yapmak istemiyorum 😀 son günler son haftalar iyice strese soktum kendimi