Astadavistabeybi Covid olursam emziremezsem diye gidip süt pompası alayım mı ? Anneler 1 ay kaldı doğuma sütler 3 ay buzlukta kalıyormuş sizce alalım mı olaki kaptık emzirmez buzluktan verirdik
MiniKaya Astadavistabeybi maskeyle emzirenler vardı canm öyle diyorlardı ama yaşayan biri daha net bilgilendirir
haziranin25i Astadavistabeybi benim kuzenim doğumdan sonra covid olduğu ortaya çıktı. Bir kaç resim atmıştı maskeyle emzirirken ama yine emin olmak için sordum 🌼🤗
Alfabeta Astadavistabeybi benim kuzenim koronanın ilk çıktığı zamanlar doğum yapıcagı gün korona olduğunu öğrendi. Doğumdan sonra eve gittiğinde bebeğin yanına maskesiz giremedi maalesef öpüp koklayamadı. Maskesiyle emzirdi 15 gün boyunca bu şekildeydi
Astadavistabeybi MiniKaya sordum daha önce de ama kimse yazmadı ya bir tane manuel alsam kullanır mıyım acaba 🤷🏻♀️İndirşm haftası
Astadavistabeybi haziranin25i acaba alsam mı bilemedim en iyisi doktoruma sorayım siz aldınız mı süt pompası
haziranin25i Astadavistabeybi kuzenime sordum emzirmis ama emzirirken muhakkak çift maske takmış bebeğe dokunmadan önce ve dokunduktan sonra ellerini yıkamış ve her bebeği emzirecegi zaman üstünü değişmiş ve doktoru bol c vitamini bol su ve soğan sarımsak ıhlamur önermiş. Birde anne sütü antikor ürettiği için bebekler hasta olduğunda çabuk iyilestiriyormus..
Astadavistabeybi haziranin25i alsam mı almasam mı bilemedim en iyisi doktora da danışıp almak olsjn 😍
Alfabeta Astadavistabeybi allah korusunn hherkes için hayırlısı olsun ben covidim şuan geçmesini bekliyorum 🤦♀️ Ama doğuma cok var o yüzden panik yapmıyorum
Busrakivanc Astadavistabeybi siz süt sağma makinesi her ihtimale karşı alın çok lazım oluyor çünkü , yakın arkadasım covid oldu doktor maske takarak bol bol emzirmesi gerektiğini söyledi