Baobap dishonest spermlerin yaşam süresiyle ilgili yanılıyorsunuz. Erkek spermler hızlı koşar ve genç ölür. Kız spermler ise yavaş hareket eder ve uzun yaşar. O yüzden yumurtlamadan önce birliktelik yaşamak kız çocuk ihtimalini artırır. Bilimsel veriler böyle söylüyor😊 https://www.google.com.tr/amp/s/seyler.eksisozluk.com/amp/kiz-veya-erkek-cocuk-olasiligini-spermin-davranislariyla-aciklayabilen-sasirtici-bir-bulgu okuyabilirsiniz.
dishonest Baobap belki de öyledir. Ben ilk çocuğumda bir yıl hamile kalamamıştım cinsiyet kaygım hiç olmadı bunlar o dönem okuduğum makalelerden aklımda kalanlar.
Kahvelim_ dishonest canım bende ovülasyon testi ile hamile kaldım ama Gökçen hoca var onu takip ediyorum oda senin yazdığının tam tersini söyledi yayınladı
dishonest Kahvelim_ bunlar benim kimseden öğrendiğim şeyler değil kendi araştırmalarım sonucu ulaştığım bilgiler. Ben de tuttu belki de dediğiniz kişinin dediği doğrudur.
Dilara9458 Yeppudaa bende msj attım ne isticek diye ebeyim dedi bana da baya kalabalık hesapları bide
meryemisloading Boş yorum yapmayın diyen arkadaş. Boş işlerle uğraşan sizlersiniz bence 😂 nasip. Çok istersin olmaz istemezsin olur herşeyi Allah bilir
mom6565 dishonest merhabalr sadece sizde mi bu şekilde oldu yoksa etrafinizdakilerede önerip tutturan var mi
dishonest mom6565 önerebileceğim kimse yoktu çevremde. Bu arada yanlış hatırlamışım tam ovülasyon gününde hamile kaldım ben iki oğluma da.
Funiy Papatya2768 ben yaptım istediğimiz cinsiyet olmadı 1000 TL para verdim üstelik . Bana yumurta çatlama günü degil de bir gün sorması ve diğer güm dene dedi yanıldı . Bence tam vajina alakali ve kaygan bir günde yapılmalı