Burda sürekli doğum hikayesi okurdum acaba benim hikayem nasıl olacak diye sürekli düşünürdüm 😊 20.11.2020 cuma benim için büyük gün gelmişti o kadar çok stresliydim ki acaba nasıl olacak bebeğim sağlıklı mı olacak küveze girer mi ben ayağa kalkabilirmiyim sütüm yeter mi diye bir dünya soruyla kafam doluydu bir yandan da çok heyecanlıydım panik yapıp doğumda genele dönmesini istemiyordum sabah 7 de hastaneye yatışım yapıldı odamıza çıktık ebeler geldi ameliyat kıyafetimi giydim nstye bağlandım damar yolumu açtılar ister istemez acıyor serum takıldı stresli heyecanlı bir bekleyiş başladı 8 gibi ameliyathaneye indik epidural yapılacaktı ister istemez stresimle kıpırdadım ikinci defa denediler derin nefes aldım ve dua ettim sandığım kdar acılı değilmiş hiç acı hissetmedim diyebilirim sondam uyuştuktan sonra takıldı yapılan ilaçlar açlık ve stresim karışınca midem bulandı kustum açıkçası kusunca çok rahatladım bütün stresim geçti sadece bastırmalarını ve çekiştirmelerini hissettim oğluşumun sesini duyduğumda bütün dünya benim olmuştu ağlamaya başladım doktorum gösterdi öyle güzeldi ki koklamak için zor tutuyordum kendimi temizleyip yanıma getirdiler ağlıyordu annem dedim ağlaması durdu öyle çok duygulandım ki iyice ağlamaya başladım sonra götürdüler oğluşumu 3070 gr 49,5 cm olarak dünya ya geldi paşam sütüm hemen indi tek göğüsümden olsada daha sonra diğeride geldi çok mutlu olmuştum ayağa kalkmak ilk başlarda çok zordu zaten kolay olması abes olurdu 3. ayağa kalkışımda sinirimden ağladım dayanamıyorum kalkamıcam diye eşim çok destek oldu her konuda iyiki yanımdaydı diyorum 2. Gün gayet rahat ayağa kalktım elbet sızı acı oluyor ama dayanılmayacak değildi benim için gazımı çok rahat çıkardım yemeğe başladığımda rezene içtim bir kupa 2 kupa sade nescafe içtim bol bol meyve suyu kayısı içtim ertesi gün akşam çıkışım yapıldı artık evimizdeyiz anne olmak dünyanın en güzel hissiymiş rabbim isteyen herkese nasip etsin bizimde doğum hikayemiz bu şekilde oldu annelerim hepinize kolay doğumlar hepiniz sağ salim evlatlarınıza kavuşun sorusu olan varsa zevkle cevaplarım 🥰 biz artık mezun olduk 🙋🏼♀️