Gulusan Merhaba hanımlar bugün 23. Haftama girdim yani 6. Aydayım sanırım yanlışım varsa düzeltin ben pek anlamıyorum bu hafta işlerinden 😁 eşimin eli hergün karnımda sıkıldım valla ne zaman hissedecek acaba bilen var mı?
Aynurr16 Gulusan ahh ahh 35 inci haftadayım baba yaklaştığı an tekmeyi bırak hareket bile etmiyo adam sıkıldı karnıma bile bakmıyo artık sinirden 😂
KaanErkan-mom Gulusan tam 24. Haftada minik tekmeler hissettim ama ara ara . 28-32 haftalar arası net hissediyorum artık çok sert vuruyor 😊 yani hissedersn bir iki haftaya
Tugceasel_ Gulusan benim kızım maşallah erken tekmelemeye başladı annesini 21+3 eşimde bende hissediyoruz karnın çok dar çabuk büyüdü karnın bir kaç haftaya ayağını bile görebilirsin dedi 🧿😌
drysfk Bende 20+5 çok net hissediyorum tekmelerini ama babamız kıskançlıktan çatlayacak 😂🤭🤭 her akşam eli karnımda ama hissetmiyor bakalım bizde merakla bekliyoruz 🥰
Sevmmmm Gulusan merhabalar ben 23.haftamdayim uzun zamandır hissediyorum eşim de yaklaşık iki haftadır hissediyor bazen tekmeler hareketleri özellikle sırt üstü uzandigimda dışarıdan görülebiliyor bazen de hissedemiyor yani çocuğun hareket sertliğine bağlı olarak değişiyor 🙂
Cemrenin_annesi80 Gulusan ben 25+4 deyim hareket oldugu zman eşime söylüorum elını koyuyo ve hissedıo
busbus35 Gulusan ay neguzel sıkılma ben kendim gidiyorum. Elini karnıma koyuyorum şuan 9 ayima girdim kendi kendine tekme atiyor eşim sicriyor
Nesrincente Gulusan suan 27. Haftada dayım esinde dhaa bir yada ıkı haftadır yenı hıssettı oda ıkı defa falan yani 😊 hareket oldugunda esım gec kalıyordu yada olmuyordur bı denk gelemedi ama İlk gebelikte hareketleri anne bıle gec hıssedıyormus eslerın hissetmesi zor yani
insan_insan 21+4 te görmüştü ilk şimdi 32+3 olduk konuşunca resmen tepki veriyor babasına 😍sabah akşam konuşuyorlar
Mavi46 Gulusan 27. Haftadan sonra dışardan da görülüyor canım benim eşimde o haftaya kadar bekledi 😂😂
prensesannesii_ Gulusan 20.haftadayiz 2 haftadır ben hissediyorum eşimde son 1 haftadir hissediyor göbeğime bakınca bile görülüyor artık tekmeler🤗
heyymomm Gulusan 24 de elimizle hissettik biz ikimiz de 🥰 herkesin farklı tabii benim iç karnım küçük ve baya zayıfım ondan her hareketi çok belli oluyor şu an 28 im