minik0507 Yarin spinal anestezi sezeryan dogum ile ogluma kavusucam insallah. Dualarinizda bizide unutmayin sag saglim kavusalim insallah 🙏🙏🙏
duygufd minik0507 Bende yarın kızıma kavuşacağım. Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin. Kolaylıklar diliyorum size ☺️
Zafsim0801 minik0507 merhabalar ne zaman kararlaştırdınız doktorunuzla birde sunu sormak isterım bende isteğe bağlı sezeryan istıyorum normal istemıyorum sezeryana karar verdıgınızde çatı muayenesi oluyormu bunu istemıyorum ya 😔
duygufd Zafsim0801 Bana çatı muayenesi yapılmadı. Erken kararlaştırırsanız doktorunuzla sezaryeni bir sıkıntı da çıkmazsa yapacaklarımı sanmam.
minik0507 Zafsim0801 canim ben malesef normal dogum istiyordum . Benimki zorunlu sezeryan istege bagli degil. Cuma gunu kararlastirdik. Catim malesef dar normal doguma uygun degil. He imkansizda degildi ama beni cok zorlicakti cunku bebegim hep 2 hafta onden gidiyor. Suan hala daha ne sancim var ne nisanim geldi ne suyum kendi sancimi beklesem iyice kilo aliyor. Ve acikligim sadece 1 cm di. 1 hafta sonra tekrar gittim yine bakildi yine 1 cm. 2 doktor bakti ve ikiside normal dogumu uygun bulmadi sezeryani onerdiler. Hayirlisi boyleymis sag saglim dogsunda onemli degil gerisi
Mekselinda Ayyy yarın kavuşma varrr ozaman allahım sağlıkla gelmeyi nasip etsin yarın büyük gün dinlenin güzel 🥰😍
minik0507 Mekselinda sagol canim 😊 valla isler bitmiyor birde insan heycan ve stresten yerindede duramiyor inan ki . Daha yeni dinlenmeye firsat buldum durup durup is yaratiyorum.kendime 😊
Zafsim0801 minik0507 herseyde vardır bir hayır ❤️- ya açıkçası ben kesınlıkle catıııı muayenesi olmak istemıyorum , bunu nasıl anlatsam doktoruma henüz 5 aylık gebeyımmm erken mi bilemedim korkum çok fazla kendime güven yok normal doğum ıcın ,
Mekselinda minik0507 boşver kafan dağılır uykun gelene kadar iş bul kendine sonda duş al mis gibi uyursun 🥰
minik0507 Zafsim0801 oyle canim hicbirsey planlandigi gibi olmuyor hayatta. O zaman istege bagli sezeryan olucaksin canim. Diger turlu cati muaynesi mecbur yapiliyor. Ama bence biraz gayret edip cesaretlensen normal dogum icin canim . Cunku en sagliklisi aslinda bicak altinada yatmiyorsun. Ben cok istedim ama nasip olmadi. Senin hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah 🤲