Suskunkadin Kızlar bnm bebegin gelişiminin normalin altında oldugunu sylemişti doktorum sizin tam 34. Hafta bebek kilolarınız kaçtı
Zeyno1309 Suskunkadin 34 haftada 1kilo 990 gramdı 1 hafta geriden geliyor demişti doktor şuan 39 hafta 1 gün deyim kaç kilo oldu bilmiyorum
Tugce1450 Suskunkadin 3kılo ıkı hfta onde bebiş :) tbı gebelık sekerı cktı bnde ama suan degerlerım normal
Bir_Prenses_Annesi Biz daha 30.haftadayız ama 2 kilo we üstü olması qerekio die biliorum sizin bebeqiniz kac kilo ?
Suskunkadin Bir_Prenses_Annesi benimki 30 ken 1200 gramdı şimdide kontrolüm 34. Haftamda tam cumartesi günğ bakalım kaç çıkıcak
Beker Bir_Prenses_Annesi benim 32 hafta da 2100 Dü ve doktor 2 hafta önde gidiyor kilosu dedi eğer dediğiniz gibi olsaydı öyle bişey demezdi 33+4 de gittiğimde de 35+6 ile uyumlu kilosu fazla dedi ve şekerden şüphelendi ama kaç kilo olduğunu söylemedi
Bir_Prenses_Annesi Beker 28+3′te 1500 kiloyduk ve sekerim falanda düşük cıktı herhanqi bir şey söylemedi ayrıca haftada 400 qr alması qerekiomus normali bu dedi doktorum ondan yola cıkarak söledim bildiqim kadarıyla dedim ama her bebek aynı olmuo malesef
Beker Bir_Prenses_Annesi aynen hepsi aynı olmuyor benim 28 de 1350 ydi ve doktor o zaman da çok iyi demişti ama dediğim gibi 32 2100 e fazla 10 gün önde dedi
Ebru_123 Suskunkadin hayır yanılmıyorum. 34+2 2715 dendi başka doktorda dün 36+4 2500 dedi. Kime inanayım bilmiyorum. Ama oglum da kiloluydu 4065 dogdu.
efsanegorer Ben daha 30 haftalıktı gittim bebeğim 2 kiloydu bence yanlış yönlendirmeyelim arkadaşlar kişiden kişiye değişiyor bu durum kimine yarıyor kimininde bebeğine yarıyor yani 2 kilo olması sıkıntılı bir şey değil ☺️