Babyto-Mom Canlar 9+2 deyiz. Perşembe gidicez kontrole. Biliyorum daha öğrenemem ama rüyamda oğlum olmuştu🥰 Sizin ne zaman öğrenmiştiniz bidaha ki gidişimde 12 küsür haftalık olcaz o zaman öğrenebilir miyiz?
dugmeninannesiii Babyto-Mom canım doktora göre değişiyor. 11. Haftada kesin söyleyen de var. Bizim gibi 16. Haftayı bekleyende var 😕
minikcasper Babyto-Mom 12. Haftada net bişey demedi erken oluyo hafta zaten. Bende biraz geçe randevu aldım net öğreneyim diye 😅 16. Haftada gitsem öğrenirdim belkide ama garanti olsun dedim 😂
dugmeninannesiii Babyto-Mom devletle alakalı değil bence doktorla alakalı canım ya ben özele gidiyorum yinede eski usül 16. Haftayı bekliyorum çok saçma 😏
Mrv24 13 de söyledi ama ben güvenemedim erken diye. Bugün gittim doğru çıktı şükür 17 haftaligim suann:)
Melisaaa16 dugmeninannesiii evet kesinlikle katılıyorum çok sinir bozucu, üstelik özele gidiyorum doktorum eski usul 16yı bekle diyor 😞 perşembe günü kontrolüm var ısrarla sorucam bakalım 13 haftalığım, kesin olmasa da ihtimal söylese dahi yeter 🙏
aybkeozn dugmeninannesiii aynı şekilde bende özele gidiyorum hala 16. Haftayı bekliyorum , haftaya öğreneceğiz inşallah
Zeynepak 13+3 bugun gittim kontrole doktor hala bisey söyliyemedi 😬sinir bozucu 😂ama heycanli karmakarisik duygu biliyom
Zeynepak Babyto-Mom evet devlete gidiyorum avrupadayim ona ragmen cihazlar devlette en yenileri degilmis . Yeni cihazlarda göruluyormus cok erken haftada 😄