Elifdilara Selenaycesur inek sutu alip yogurt yapiyoruz ama o sutu icemiyorum bana kokuyor.marketten normal paket süt alip iciyorum soguk soguk
GlahBilgiliPelit Selenaycesur süt içiçeksen günlük al cnm en güzeli. Diğerlerinin çok bir faydası olmuyor uzun ömürlülerin. Şişe günlükler var onlardan al 🙂
FahriyeztrkYcel Selenaycesur sütaş günlük sütlerden al canım kutu sütler bana hep kokuyordu şimdi cam şişedeki günlük süte geçtim kokusu bile yok içimi çok rahat ben 2 günde 1 lt bitiyorum
Zeykem Selenaycesur ben cok ıcemıyorum genellıkle yogurt yıyorum ev yogurdu yaptırıyorum anneme her hafta sütte ıcersem torkunun sutunu ıcıyorum
mmerccan Doktorum kesinlikle kutu sütlerini önermiyor. Açık süt alıp 15 dk kaynatıp içiyorum. Başta banada kokuyodu ama içtikçe alıştım. Ama bi diyetisyene sordum oda açık süt içme günlük şişe sütlerinden iç demişti
Aysegulunlu Diyetisyene gitmistim kutu sütü tavsiye etti. Cok guvenilir biryer ise açık sut ic demişti. Yogurtuda tam tersi ev yapimini önerdi
Selenaycesur Aysegulunlu herkesten farklı şeyler duyunca insanın kafası karışıyor ya kızlar napıcazzzz
Dlrsdzynpzll Bi kac akrabam var süt ve süt ürünleri fab. Çalısan ne sütte süt var ne yoğurtta bi gram süt var dedi. Komple katki maddesi hazir yogurt ve hazır süt iceceginize bi bardak temiz su icin bence daha faydalıdır diye dusunuyorum.
SevimErcis Bir diyetisyen olarak söylemeliyim ki açık süt için kızlar.. Tabi ki güzelce kaynattıktan sonra..