MinikMucizeninAnnesi Kızlar 5+4 hamileyim daha önce sevmediğim şeyler geliyor aklıma ve canım çok istiyor çok erken değil mi daha 😀 Aşermenin zamanı olur mu 😬
Akgl06 MinikMucizeninAnnesi yooooo zamanı belli olmuyor bende 4 haftalık iken bilmiyorum tabi burnuma aşırı çilek kokusu geliyordu çilek aşerip durdum taaaaaa ki hamile olduğumu öğrenene kadar😂 ilk gebeliğim de de burnuma greyfurt mandalina portakal kokuyordu hep
se26es MinikMucizeninAnnesi hic erken degil ben hamile oldugumu bile bilmeden sabah uyaniyordum oturup tursu yiyordum aklima bile gelmemisti hamile oldugum mercimek kadar sey nasil tursu yedirdi bir bilseniz 😂😂ama suan 11haftalik olduk aserme vs hic bisey kalmadi
Leselis MinikMucizeninAnnesi ben hamile olduğumu bilmeden 1 kavanoz turşu yemiştim yemesem ölücekmişim sanki öyle bi histi🤷♀️😂
Akgl06 MinikMucizeninAnnesi yok canım ya o elinde değil ben aşerdiğim şeyleri rüyam da yer dururdum sonrası başka şeyleri aşermeye başlarsım😂
A2017 Bende bilmiyordum canım sureklı cigkofte istedi öğrendikten sonra domates tuzlayıp tuzlayıp yedim ve peynir şimdide 17 haftalık gebeyim sureklı yogurt yemek istiyorurum aklımdan çıkmıyor
MinikMucizeninAnnesi A2017 ilk bilmeden önce bende çok çiğköfte istemiştim çok sevmememe rağmen o akşam yedim ertesi akşam yine istedi o gece test yaptım ve öğrenmiştim😀
Edizinannesii MinikMucizeninAnnesi seninki biraz pskilojik olmuş canım ya şimdiden şartlandırma kendini daha yolun başındasın bak önünü alamazsın 😂
MinikMucizeninAnnesi Edizinannesii kendimi şunu aşereyim diye şartlamıyorum zaten 😌 tek değilmişim neyse ki 🙂
MinikMucizeninAnnesi Edizinannesii bide hamilelikte şu haftalarda alerjiktir diye birşey var mı ki 🤣 hormonsal bişey diye biliyorum 😀
MinikMucizeninAnnesi minik_kalbim bilmiyorum işte 😃 nasıl birşey olduğunu bilmediğim için ikilemde kaldım😂
minik_kalbim MinikMucizeninAnnesi bende o haftalarda aseriyodum diyodum ki erken degil mi asermek icin falan ilk hamileligim bilmiyorum çunku sonra arastrdm rahme duştgu andan itibaren olurmus aserme 😄