Astadavistabeybi
Astadavistabeybi amin cümlemize canım inşallah
Ben 33+3 iken dedi 38 te gel çatı muayenesi yapacamm ama ne yalan soyliyim hem fırsatım olmadı gitmeye hemde doğum belirtisi yoktu karnım aşağı inmedi ve başka belirtimde yok kasiklarimin ağrısı dışında bide ara ara adet sancısı tek bebekte erkek normalde erkek geç doğar dedikleri icinde birde kanım aşağı inmediginden kendi kafama göre 40 haftaya girince gittim yoksa doktor 38 te bekliyordu.. senin riskin varsa ve doğumunun yaklaştığını düşünüyorsan söylediği zamanda git canım ama bende hicc bı şekilde belirti olmadığı için 38 hafta yerine 39 bitirince gittim nasilsa doğum yok enazindan acele etmim rahat rahat ağda mı da yapım diye..
Bu ara ağda yaptıkları zaman seninle muhabbet edip kafanı dağıtmaya çalışıyorlar canım oyalar gibi ve inan bana toplasan 10 dakika bile sürmüyor ama beni dinlersen lütfen krem tüy dökücü jilet gibi şeyler kullanma hem sana da cildinede yazık hemde bebeğin de zarar görmesin ve daha çok yorar seni 2 3 günde bir yapman gerekicek git kuaföre serbest bırak kendini rahatla zaten senin sohbet muhabbet edicekler fark etmiceksin bile cnku bı iki alımdan snra uyuşuyor bende bı an kasildim ama sonra kendi kendime napiyorum ya ben bugün 2 dkklik ağdayi rahatça yaptiramicaksam bu kadına yarına doğumumu nasıl yapacamm çatı muayenesini nasıl yaptircam diyerek cesaretimi topladım iyice ve sakinleştm