Defnearya Hanımlar dün dogum yaptım ve sezeryan ile, ama sütüm bir türlü akmıyor ne yapıcam doktor 1 haftayı bulur dedi ama ben bir an önce gelsin. İstiyorum bebegim ac 😔😔😔😔
Tgb123456 Defnearya Öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin. Ben de yeni annelerdenim. Benimde ilk gelmemişti onun için kuru incir hoşafı ve su içmiştim bol bol. Süt sağma makinesiyle sağmıştım damarlarım açılsın diye iki gün sadece damla damla geldi sonra duş aldım duşta masaj yaptım çoğalmaya başladı sizde deneyin etki edecektir
cemreninnannesii Defnearya bulgur pilavı yeşil salata ye bol bol su iç sıcak suyla göğüslerini ov ve sürekli sağ her saat başı
Alyaamm1616 Defnearya Ilık duş alabilirsin hem de rahatlarsın su ve meyve suyu içebilirsin makina varsa bir kaç dakika masaj kısmına getirip pompala emin ol gelecektir damarların yavaş yavaş açılacak Bu işin sezeryanı normal Doğumu yok hepimiz 9ay boyunca hormanel olarak üretmeye başlıyoruz aslında Allah bedenimizi bebeğimize göre ayarlıyor unutma herseyden önce pozitif ol bebeğini birazcık sevdiklerine emanet edip yarım saat dahi olsa uyu uyku çok önemli 🌸
1pearl Canım bi ilaç var damla şeklinde çevremde kim kullandıysa çok faydasnı gördü eşin hemencecik eczaneden alıversin galactigo adı bitkisel zaten
62fatma Defnearya güzelim bende 1 hafta önce sezeryan oldum benimde 2 gune yakın gelmedi zorda olsa banyo yaptım yaramı koruyarak su geçirmez bant la sonra sütum geldi azıcıkdı azcikdi şimdi çoğaldı
Misssimsek Defnearya mümkünse elektrikli pompa edin ve bol bol sagim yap. Bol hosaf bol.su. humana süt cayi iç. Sutun gelmese bile bebeğini bol bol emzir. Bende sezeryanla doğum yaptım. Hatta oğlum 5.gun kuvozdeydi. Ilk.gun akşamına geldi sütum bu söylediklerimle. Inşallah hemencecik gelir. Streste yapma.