Astadavistabeybi DaisyMom İnan geçiyor çok çabuk geçiyormuş ah neler çektim hiç geçmeyecek sandım ama doğduğunda hepsini unutacağız inşallah 😍
ikizminikler Astadavistabeybi instagram yoluyla görüşüyor herkesle yazayım bi. Kontrolede bir hafta var daha
Gbbc Astadavistabeybi Doktor karın çevresi geriden geliyodu dedi ama bu hafta toparlamış dedi.Tosuncuk değilde normal bi bebek olur dedi.Zaten ilk oğlumda 2700 doğmuştu çok takmadım ama bazen görünce böyle aynı haftalarda kilosu yüksek olunca aklıma takılıyo.Aman sağlıklı olsunlarda kilo çokta önemli değil yanii
Seval22 Astadavistabeybi 33 +3 olduk 55 ile hamile kaldım 61 im şuan oğlumda tontiş gidiyor şuan 32 +0 da 2300 gr 45 cm di cuma günü kontrolümüz var bakalım benim paşam ne kadar oldu kusmalarla geçen bir hamileliğim oldu daha yeni toparlamaya başladım şimdide göğüs altım çok ağrıyor sıkıştırıyor çok karnım küçük bebek büyük galiba dar geliyor yeri vede hiç durmuyor oğlum hep kıpır kıpır sürekli biyerimden bir uvzu çıkıyor 37 ye kadar çalışıcam kısmetse izinlerimi oğlumla geçirmek istiyorum tüm alışverişimiz bitti bavulda hazır tek eksiğimiz sağlıkla gelmesi 🙏
Astadavistabeybi Seval22 bebek büyüdükçe gögüs altına baskı yapıyor diyorlar belki de büyüyor paşanız maşallah sizlere 😍
Astadavistabeybi ikizminikler bir sorun canım en azından bana da normal diyecekmiş bel ağrılarımı da söyleyince gel demişti
kubra2608 Astadavistabeybi amin inşallah canım hepimizin olmasın sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🥰🤲🏻
Ervanurumm 38+1 deyiz bakalım her an gelebilir. Bel ağrısı kasılmalar mide yanması var ağırlaştım illa ki son günler olduğu için. Bakalım cuma günü kontrolümuz var tabi o zamana kadar bekler mi bilmiyorum sağlıkla gelsin bebislerimiz :)
61Aysen Astadavistabeybi 34 hafta olmanin yan etkileri diyorum😂Bide büyüdü artik bazn kndini kasiyo karnimda biyre toplaniyo yarin doktra sorucam bnde haftam ilerledikce haketleri hosuma gidiyo ama birz sakinleşse tedirgn oluyrm hizli geziyo baskilrda ondn galiba
A-F-B Astadavistabeybi anne sütünden geçmiyor diyorlar canım inşallah bulaşmaz yine de tedbirli olalımda ben oyle okumustum
GhE Bizde 34 hafta 5 günlügüz son 37 gün mide yanmasıyla başedemiyorum en son kontrole 17 kasımda gittim bebişim 2400 grdı bu hafta sıra bulursam randevuya gidicem yoksa da haftaya giderim doktora bakalım kaç kilo almış