Zeynep_18 Merhaba anneler Yarın 8.haftama giriyorum son 3 4 gündür aşırı derecede uykum geliyor yataktan kalkamıyorum, prilam kullanmaya başladım Perşembe günü o mu yapıyor anlamadım benim gibi olan varmı acaba
Nursahcan Zeynep_18 cok normal canım kımı gebelıkte cok uyku yapar kımısnde uykusuzluk bende delı gıbı uykusuzluk yaptı hamıle kaldıgkmdam berı zerre uyku yüzü yok
MihricanA Zeynep_18 prilami gece yatarken icersen daha rahat edersin o da uyutuyor hormonlar da derken yataktan cikasimiz gelmiyo😂
Berfininannesi Zeynep_18 Bende 10 haftalık hamileyim benimde uykum aşırı derecede var yataktan çıkmak istemiyorum 🤣
snglysl Zeynep_18 Bende yarın 8.haftama giriyorum 🥰🥰 Geçen hafta yorgunluk , uyku , halsizlik çok vardı. Bir kaç gündür iyiyim ama 😇 Ayrıca mide bulantın ne durum da ?
Zeynep_18 Nursahcan yaa ne kadar farklı durumlar, ilk gebelik olduğu için biraz acemiyim tabii. İnşallah kısa sürede sizde mışıl mışıl uyursunuz😊 birde şu mide bulantılarım geçse😣
Zeynep_18 MihricanA aynen😁 yatmadan önce iki tane içiyorum ama faydası yok, prospektüsnde geçmezse bir tane daha için diyor ama ben doktoruma sormadan içmek istemedim
MihricanA Zeynep_18 ben 1 tane iciyorum ilk basta oyle başlatti doktor eger gun icinde devam ederse bidaha iciyorum
Zeynep_18 Berfininannesi bugün 11 de kalkmıştım, öğlen 1 buçuk gibi tekrar uzandım uyandığımda saat 5 ti😁
Berfininannesi Zeynep_18 Bende öyleyim uyansam 1 saat sonra bi yerde uzansam bende uykuya dalmış oluyorum😄
Zeynep_18 snglysl maalesef devam ediyor, uzanırken canım bişeyler istiyor tam yiyecekler midem kalkıyor 😣 aç dolaşıyorum resmen
snglysl Zeynep_18 Yaa ☹️ Çok ağır kokulu yemek olmayınca yiyorum bende ama aman aman bir mide bulantım yok çok şükür 🙏 arada bir oluyor sadece. İnşallah çok devam etmez🙏