Songul42 Dün doktora gittim 21 haftaligiz migren ataklarim oluyor son zamanalrda bana 31 haftaliga kadar majezik ve apranax kullanabileceğimi ve hic bir sey olamayacagini söyle di nediyorsunuz bu bilgiye
Deletedmom15257 Songul42 dr sana söylemiş soylicegini ama benim bildiğim majezik normal birisine bile kolay kolay verilmez çok ağır bi ilac
Deletedmom35 Songul42 hamilelere parol ve minoset dışında bir ağrı kesici verildiğini hiç duymadım da okumadım da eminmisiniz ? Doktor sizin hamile oldugunuzu mu bilmiyor
RRR Songul42 majezik cok agır bir ilaç ya bence siz yinede parol kullanın veya majeziğin prospektüsünde hamileler kısmına bi bakın 😊
Suheda Songul42 aaaa kesinlikle kadin dogumcuna sormadan sakınnn kullanma ilk defa duyuyorum benmde migrenim.var normalde migren icin kullandigimiz ilaclarin icinde bizi sakinlestiren uyusturan bi madde var hamileyken hic duymadım kullananı
Songul42 Deletedmom15257 bende biliyorum ısrarla cok zorda kalinca bisey olmaz 31 hastalıktan sonra sakın icme dedi
Songul42 Deletedmom35 israrla bilmeyebilir diyorsunuz şaşirsan anlarim cunku bendr hic duymadim ama icebilirsin israrla dedi
Deletedmom15257 Songul42 cnm sen başka dr sor yada onu içme başka çare bul bende şüphelendim bu doktordan ya
Deletedmom35 Songul42 siz anlamadınız heralde hamile birine apranx iç denmez diyen duymadım şaka gibi yani ısrarla iç dedi diyorsunuz bende ısrarla doktor bilmiyor gibi davranıyor diyorum anlaşıldı umarım Şaşırmamak ne münkün şaşırdım çokkkkkk hemde
Songul42 Deletedmom15257 yok canim zaten icmem doktorlar bazen sunu ic bunu yap der ama ben parolfan baska ilac icmem safece acaba benmi ilkdefa duydum diye sasirdim
Deletedmom35 Deletedmom15257 parol bile dokundu bana 2 gün içtim sırtım ağrıyor diye aşırı baş dönmesi yaptı feleğim şaştı 😄 apranx normal zamanda bile tavsiye edilmiyor doktora bak sen benim doktor ilaç yazma özürlü yazanda maşallah apranax diyor 😄
Deletedmom15257 Songul42 ilk defa sen degik hepimiz duyduk benim.annem göğüs ameliyatı oldu dr ona bile midene zarar verir ama anca ı agriyi dindirir onu vercem demişti
Deletedmom15257 Deletedmom35 dogru ya senin ki 😁😁😂🤣 dogal bayan bence arkadas senin dr sormali iyi kötü olayını kesin dr ona dava açar ciddiyim
Deletedmom35 Deletedmom15257 kız bak parol yazmış ama yine hakkını yemiyim 😄 bide vitamin falan onları da yazıyor 😄 Allah razı olsun
Deletedmom15257 Deletedmom35 cnm gerekli olsnlar butun drlar parol veriyo ama arkadaşınki majezik ve apranax vermiş en ağır iki ilaç içmiyormuş zaten allahtan
burcutet çin yağını denediniz mi benim de çok ciddi migren ataklarım oluçin yağı çok iyi geldi üstelik içilmeyen bişi 😊 Eczaneye bir danışır mısınız belki size de faydası dokunur.