Ebi ZeyooZ 34 haftalık oldum 34 haftadır kahvaltı problemi yaşıyorum 😂 Gına geldi banada yumurta domates yemekten
Zuhrenasyazici 1prensesannesi bende çok kızartma yiyordum geçen gün doktora gittiğimde safra kesen genişlemiş kızartmayı kes dedi bence dikkat et canım hamileler de genelde olan sıkkntıymış safra kesesi genişlemesi
Yusufveannesi 1prensesannesi bn hiç kilo filan vermedim 50 kilo ile hamile kaldım şuan 35+4 günlüğüz 70 kiloyum ve allah ne verdiyse yiyom kızartma filan 😁
1prensesannesi Yusufveannesi valla bende ne buluyosam yiyom kizartmalar favorim😃😃 bakalım bu ay kaç kilo alırım çok almazsam tam gaz devam 🙈🙈
Nefesliva ZeyooZ ben yumurta yiyemiyorum arkadaşlar yumurtalı ekmek veya krep yapıyorum yumurta katıyorum ancak öyle tüketebiliyorum başka türlü yutamıyorum öneriniz varmı hamiişler👼🏻
Melikeemre ZeyooZ. Nefis yemek tariflerinde sabah kahvaltilar icjn guzel seyler var canım bakabilrsin .👍
Songul42 Esesli yok.canim artik 2.5 3 kilonunda lafını yapmayin normal yani bebegin bikere 400grm civarinda plesanta memeler nerfen baksan 3 kilo zaten bunlar
Esesli Songul42 banada normal geliyor ama işte bu saatten sonra kilo alırsın falan diyor şaşırdım bende
feyza123 ZeyooZ içine yeşillik mantar seviyorsan kasapdan suçum ile kaşarlı felan dene canm sevdiğim sebzelerden ekleyerek
ZeyooZ Kizlar bu sabah kalkar kalkmaz hemen krep yaptim arasina recel ve peynir koydum 😋 yarin da sutlu biberli maydonozlu omlet deniycem baklim. Yumurtadan nefret ettim resmen yaa 😒
feyza123 ZeyooZ benm de burnuma kokuyor kasap sucuğu eşim kasap sağlıklı diye yapio getiriyor da ağır geliyor yemiyorum bende 😏 bende acılı karabiber kırmızı biber felan koyuyorum arada bir
Ayseeelif ZeyooZ valla sorma ben de aynı şekil😊 diyetisyene de gitmiştm sağlıklı beslenmek ıcın .her sabah peynır ,zeytın,domates,yumurta salatalık sekersız cay . zaten bir şeker değerin yüksek olduğu için bal ,reçel ,pekmez falan da yasak
ZeyooZ Ayseeelif o yasak bu yasak ufff halbuki hayatimizin en guzel donemindetiz tadini cikarmamiz gerekio asiriya kacmadikca tabi 😕
Ayseeelif Denosko bana bal,reçel de yenmıcek dedi 😒ben de degısık doğruyom peynırımı yumurtamsı domatesımı falan filan😅anca öyle degısıklık yapıp
Denosko ilknurr valla ben de hüngür hüngür ağladığımı bilirim her şeyin koktuğu hiç bişey yiyemediğim günlerdi. Şükür geçti ama 🙏 Allah başka dert vermesin