olalahoppala Merhaba , Annem bebek doğduğunda sekerli su vermek istiyor. Ilk basta sütüm gekmezse sarılık olmamasi icin yenidogan bebeğe sekerli su verilirmis. Sizler bu konu hakkindaki bilgilerinizi paylasabilir misiniz ?
Busbushatun olalahoppala verme canımm seker zaten verılmemesı gereken bsey sarılık olursa sutunde yetmıyorsa mama takvıyesı yaparsın, bızde vardı sarılık doktor kesınlıkle verdırtme zaten bılımsel olrk bı mantıgı yok demıstı
asiltosumm35 olalahoppala canim doktorlar su bile verilmesini istemiyormus ve ozellikle uyariyormus. Tabiki ben su vericem. Ama sekerli su dusundurdu beni 🤷🏻♀️ Yani sutun gelmezse zaten ek mama takviyesi vericeksin sekerli su durumunu bence sen iyice arastir 🤷🏻♀️
pembemor olalahoppala benim bebeklerim doğduğunda kuvöze aldılar. 24 saat sütümün gelmesini bekleyeceğiz dedi doktor gelmezse mama vereceğiz dedi. ee 24 saat aç mı kalacaklar dedim? içinde şeker olan serum vereceğiz dedi. kan şekeri düşmesin diye. bana doktorum dediği bunlar
turansmom1 olalahoppala ışık açık uyuma çocugu ışıga alıştırırsan oyle gider. Ilk dogdugunda değil ama baktın uyuyir uyanmıyor şekerli suyla kan şekerini dengeleyebilirsin ama emiyor ve yeterli geliyorsa sutün gerek yok. Saatte bir emzir ilk dogdugundaki sarılık olmasın zorla uyandırmaya çalışiyorsan ver sadece bir cay kasığı yeterli
Ezgicann Asla verme. Sarılık olursa doymuyor demektir şekerli suyla alakası yok. Mama meme devam et bır sure ışık açık uyu
Hilal2205 Yapmayın Allah aşkına 🤦♀️ yeni doğmuş bebeğe hiç şekerli su verilir mi?! İnanmayın böyle şeylere hepsi hurafe annenizede söyleyin böyle bisey yapmasın!!
lyl3006 Doktorlar önermiyor kesinlikle vermeyin diyorlar sarılık zaten bebeğin doymaması halinde oluyormuş anladığım kadarıyla bu durumda da mecburen takviye mama vermek gerekiyor şekerli su değil anneniz kabul etmezse internetten doktor videoları izletebilirsiniz bilgilendirici olur
Elfynsmr olalahoppala şekerli su çocuğun sistemine daha ilk başta zararlı şeyi yüklemek demek. Eskiden öyle yapılırmışta bilinmiyomuşki zararlı olduğu. Sarılık çocuk beslenemezse olur yani hiç şekerli su işine girmeyin izin vermeyin