Busra4122 Kızlar dort kılo ve uzerı bebegı normal doguran vrmı bn otuzsekız haftalıgım bebegım uc kılo besyuz gr bu benı korkutuyorr
1MelekAnnesi_ Busra4122 4 kılo ve ustu olursa bebek ezilir cıkarken omuzu falan takılır dıolar canım seseryan oluyo genelde
ecembugra53 Busra4122 korkma canm bol dua et Allaha dua et İnan Rabbim yardım ediyor 😊 nasıl doğacağını dünyaya geleceğini Rabbim biliyor 🙂☝🏻🌸
Camurcu Busra4122 canım yarın muayene var 32+2 yım 28 de bir buçuk du sanırım benimki de 4 ü geçecek doğumdan korkuyorum
Nursahcan Busra4122 biraz zor olur ama canım eger dogumda zorluk cekersem sezeryana cevırır zaten benım 8 gunum var öesla normal dogum gozukuyor olmazsa mecbur sezeryan olcak
Busra4122 Zehram dort kılonun ustundeyse devlet te garanti sezerysna alıyorlar mı. Bn normal ı çok ısıtıyorum ama bısey olur dıyede korkuyorum
Jdiebsh Busra4122 benim arkadaşım 4 kilo bebegını normal dogumla dunyaya getırmıştı halıyle dikişi biraz fazla olmuştu ama toplaöıştı hemen kendini
Jdiebsh Busra4122 benım kızıma 2.5 kılo dogar demişlerdi 2.400 dogmuştu tam tutmuyo biraz oynama oluyo