Öncelikle kızlar gebelik takibi için kan testlerimi yaptırdım ankara da gittiğim doktorumda, kan değerlerim d vitamini ve tsh hormonum hariç normal çıktı şükür, tabi bunu doktorum telefonda arayıp acil endokrin için tekrar randevu alıp troid için ultrason çektirmen lazım hemen ona göre tsh hormon tedavisine başlayacağız dedi. Bu arada D vitaminim 7,28 Olması gereken (28-80) Tsh değerim ise 5,33 olması gereken 2,25-2,5 ilk 3 ay için 😬 Doktordan hemen bugün için randevu aldım Doktorum özel bi hastane de Doçent, ben yine de baya araştırdıktan sonra akşama doğru da Ankarada çok beğenilen Prof.Dr dan da bi poliklinikten randevu aldım( Endokrin için). Hastanede ki doktorum 25 mg euthyrox adında bi tsh hormon takviyesi başladı hemen başlaman lazım diye neyse, sonra akşama doğru profun kliniğine gittik bir sürü şey sordu o da saç dökülmen var mı halszilik var mı gözünü kapat yürü başın dönüyor mu 40 dk bu şekilde muayene etti baya detaylı sonra turp gibisin sadece d ve tsh alman gerekli çok önemli bunlar dedi, ve benim bu aralar bulanmayan midemin tsh hormonu aldıktan sonra bulanması lazım doğru olan bu dedi 😬Ben ne mutluydum böyle, neyse sonuçta onda aynı marka ilaç yazdı sadece t4 hormonuna bakıt yarın dozunu ve detaylarını da yarın konuşacağız dedi, bakalım yarın yine kan tahlilleri beni bekler arkadaşlar ne uzun bi maraton bu, bende uzun yazdım bugün sağlıcakla kalın 😘