ozgul23 Merhaba arkadaşlar 12+3 günlük hamileyim bu zamana kadar sorun yoktu bugün kontrole gittiğimde 31 mm bir kanama alanı var dedi Progestan verdi günde üç tane iç dedi. Ama kanamam ve lekelenmem yok henüz çok korkuyorum. Geçer mi ne olur yorumlarınızı bekliyorum
Derin12 ozgul23 ben de de olmustu daha 8-10 haftalıkken ilaç bile kullanmadan geçmişti. Doktor eger sperm ve yumurta sağlıklıysa zaten tutunacak demisti. İçinizi ferah tutun🙏
3cocukluhayat ozgul23 progestanı içtikten sonra dinlen canım çünkü baş dönmesi yapıyo ilaç dikkat et kendine yani 😊
Cansummm ozgul23 12. Haftamdan 20. Haftama kadar kanama alanın hep vardı lekelenmem veya dışarıya gelen bir kanamam hiç olmadı şükür🙏🏻 Proluton iğne ve progestan kullandım geçti endişelenmeyin. Kendinizi yormadan çok ayakta kalmadan günlük hayatınıza devam edebilirsiniz ben öyle yaptım😊
CerenSelvi Geçer geçer korkmayın, hepimizde oluyor, ben ilaç bile kullanmadım, sürekli de yatmadım ama geçti
CerenSelvi ozgul23 ara ara oldu evet, yerleşme kanamasıydı, çok koyu kırmızı değilse ve sürekli kanama değilse korkmayın
zgeDenizKaramanAtmaca CerenSelvi yerleşme kanamanız hangi haftada oldu acaba ben şuan 6 haftalığım Çarşamba günden beri kahverengi akıntım var kırmızı değil ama iğne yaptı bir de ilaç verdi Protestan günde iki defa ben de korkuyorum
ozgul23 CerenSelvi yerleşme kanaması yola alakası olduğunu sanmıyorum çünkü 12 artı ucteyim yerleşme kanaması için çok geç ve kanamam yok zaten içerde kanama alanı var dedi doktor
Ayan24 Bende 8haftalik hamileyim bu gun doktoro gtdim bendede 3cm kanamala alani var.ilac falan yazdi birde bol bol dinlen dedi.iki hafta sora kontorole gidecem
Fundanur zgeDenizKaramanAtmaca ilk bendende kahverengi akinti geldi doktor eski atık kandır dedi bide dikkat et düşük tehlikesi olabilir dedi . Banada progestan ve igne verdi igneler daha etkili progestanda etkili ama biraz bas dönderiyor tansiyonuda düsurebiliyor bazen
AyeGlKarabulut ozgul23 banada kese dışı kanama var dedi progestanı sabah akşam fitil olarak kullandım üç aya kadar üç aydan sonra kesti doktor kanamam olmadı ama ultrasonda hep gösterdi