Sult Nuurrmom ya bazen akıntı su gibi olabiliyor bende de oluyor fakat sarımsı bi renk olduğu için benimki akıntı oluyor genelde kıvamlı değilde sulu. Ama seninkinin rengi nedir ne zamandan beri var bilemiyorum tabi
Smgyy Nuurrmom canım benimde oluyordu ama benim akıntıydı istersen bi doktoruna ulaş benim doktorum sızıntı olabilir demişti bakmıştık çok şükür yoktu öyle bişi Allah yardımcın olsun sakin ol
Sult Nuurrmom o zaman doktorunuza tekrardan bu konuda takıldığınızı içinizin rahat etmwdiğini bi şekilde açıklayın sizi rahatlasın
koala06 Nuurrmom Benimde öyleydi vajinal kültür testi yapıldı benimki normal akıntı çıktı. Sende bi doktora git istersen herşey olabilir belli olmaz tedbirli olmak lazım geçmiş olsn
Saadetzeyno Nuurrmom bazen enfeksiyon yuzunden de su gibi akinti olabiliyo canm. Benimde o haftalarda oluyodu kac defa su mu degilmi diye bakldi degildi en son enfeksyn ckti ilactan sonra duzeldi ihmal etme yine bi baktr bakalm.
Saadetzeyno Nuurrmom toz bişeydi bu canm geceden icmistim. 1 hafta sonra falan gecmisti adını hatırlamıyorum git bakalm kontrle doktorun tahlil falan yapsn baksn bakalm
Dilara1503 Nuurrmom eczanedkiler güvenilir olmuyormuş %100 bence acile git amniyosure testi yaptır 5 dk içinde çıkıyor sürüntü alıyorlar ihmal etme lütfen önemli birşey çünkü
Ahsennurrrr Nuurrmom damla damla gelip ediyorsa nolur nolmaz için rahatlasın bencede bir tahlil doktor görmesi lazım panikte etme ama