Aden23 5 günüm kaldı 🥰 hastane için hazırlık yaptınız mı süs vb kimse gelmeyecek diye ben hiçbirşey yapmadım. Eve de misafir kabul etmeyeceğim. Sizler ne düşünüyorsunuz
Serifeisitmir Aden23 bende yapmadim canım fotoğraf çekimini bile iptal ettirdik covid oldum nasıl oldu ne oldu anlamadım o yüzden tekrar risk almak istemedik
halitefe Aden23 sadece kapı süsü yaptırıcam canım hastane için eve başta kabul etmiycez sonradan gelenler içinde magnet ve çikolata oldu bitti😅😅
Aden23 nslhn__ bende öyle düşündüm ama ilk oğlumda herşey fazla fazla yapılınca bunda kendimi ayrım yapıyormuş gibi hissediyorum.
NeslihannK Aden23 bizimde uygulamada 19 gun gösteriyo ama ne zaman gelir bilinmez 🤷🏻♀️🤣 Bende hastane icin hic bisey hazırlamadım zaten ziyaretçi kabul etmiyorlar evde de misafir kabul etmiycem masrafa gerek yok o yuzden hediyelik falan almak yerine bebeğine kendine harca o bütçeyi bence daha eğlenceli 🤭
haziranin25i Aden23 İçimde kalmasından ziyade yaptırdım valla canım. Kapı süsü şekeri dağıtacağım Hediyelikler bile hazır 😍😍
istanbul3434 Ben kapi susu malzemelerini aldim kendim yaptim. Onun disinda herhangi bir suslemem yok, kapi susunu de evde kullanirim hastaneye bir de onu tasimayalim gerek yok. Eve de misafir almicam zaten.
asiltosumm35 Aden23 canim ben sadece evin kapisini suslemek icin mavi tul aldim. Hastane odasi icinde mavi tul kullancam biraz kapiya ve kapiya koymak icin balon stanti aldim icine de balon bu kadar
Gizocan Aden23 bizimde 15-20 gün vsr hiç birşey yapmadık kimseyi kabul etmeyeceğim zaten. Kendim hemşireyiö yeterince corona stresi yaşadım. Birileri bebeğimi görsün diyede riske atamayacağım. Zaman düzelir yazın belki mevlüt bebek kınası gibi birşey yaparm o zaman dağıtırım hediyelik vs diye düşündüm
Aden23 Gizocan bende kimseyi almama konusunda zaten netim sadece yaptırsam da köşede dursa mı acaba dedim
Guni1- El emeği makrome kapı süsü, yatak başlığı yaptım hem de ama erken doğum riski, devlet hastanesi ve covid sebebiyle kullanamayacağım sanırım😔
Denizkubra bnu hazırlamış arkadasim bna hediye sagolsun ❤ ekstra bsy yaptrmcm magnet vs gibi mevlid yapar isem eger o zaman bsyler dusunrm
mine-1994 Aden23 Ben kapı süsü hediyelik falan yaptırdım ama hastaneye götürmicem eve de kimseyi almıcam sadece içimde kalmasın diye yaptırdım seneye inşallah Şu virüs biterse o zaman görmeye gelen olursa veririm hediyeliklerden
nslhn__ Aden23 ayrım yapmış olmazsın bence benimki de ilk .ilk doğum gününde çok guzel şeyler yaparsınız daha güzel süslersiniz ama yinede içinizde kalmasın istiyorsanız yapı n 😊❤
Gizocan Aden23 içinizde kalıcaksa öyle yapabilirsiniz. Tabiki neden olmasın. Zamanla düzeldikçe kişiler gelip gittikçe verirsiniz hediyelikte kapı süsü kısmı isterseniz zaten evinizde kullanırsınız. Zaten hediyeliklere doğum tarihi adı vs. Yazılıyor bende mevlüt vs yaparaam ileride aynı yazdrıp hediye yaptırırım allah nasip ederse 😇