Ayın 18 inde adet olmam gerekiyordu ama olmadım test yaptım tek çizgiyi gördükten sonra çok da beklemeden testi attım negatif herhalde dedim. Ayın 19 unda lekelenmem oldu reglim başladı diye düşündüm ama normalde olandan çok farklıydı miktarı çok azdı rengi de farklıydı . Yerleşme kanaması olup olmadığından da emin olamadım ama yine de bekleyeyim dedim. Dün yani 23 kasımda test yaptım tekrar ve ikinci çizgi çok silik bir şekilde vardı hatta acaba yanlış mı görüyorum diye düşündüm . Sonra emin olmak için eşimi eczaneye gönderdim bi tane erken gebelik testi bir de normal gebelik testi aldırdım ikisini de tekrar yaptım ikisinde de bu defa diğerine göre daha belirgin ama yine de silik çizgi vardı . Tabi bu süreçte ilk yaptığım test negatif diye attığımda bile hamile oldugumu hissediyordum. Belirtilere gelince göğüs hassasiyeti yaşamadım. Ayın 18 inde hiç beklemediğim şekilde hiçbir hissiyat olmaksızın oturduğum yerde bir iki damla idrar kaçırdım ve şok oldum daha önce hiç başıma gelmemiş bir şeydi. 19 unda lekelenmem oldu ve regl ağrısı gibi hafif ağrılarım vardı. Saçlarım normalde 10 gün yıkamasam yağlanmayacak bir yapıdadır ama son iki haftadır 2 gün yıkamasam yap fıçısına girmişim gibi yağlanmaya başladı. Çok fazla gazım var sık idrara çıkıyorum ve ayın 22 sinde gece mide yanmalarım oldu. Ayrıca normalde çok üşüyen biriyim ama ara ara ateş basmaya basladı . Geceleri terlemeler olmaya başladı . Bugün kan testi yaptırdım beta hcg 126,37 çıktı. Bir kaç güne kadar da tandevu alıp doktora görünücem inşallah sağlıklı bir gebeliktir . İsteyen herkesin bebeğine kavuşması dileğiyle