MinikKuzum1 Hepsiburada da yoyko bebek telsizi 229.00 TL sipariş vermiştim elime bugün geldi çok güzel bir ürün düşünenlere tavsiye ederim fiyat olarakta uygun
Papatya3 Ben de amazondan lansinoh tekli gogus pompasi aldim 237tl ye, yazan arkadaslar olmus ama tekrar yazayim dedim gormeyenler varsa. Daha uygun fiyat gormedim bu urunde https://www.amazon.com.tr/Lansinoh-Kompakt-Tekli-Elektrikli-Pompas%C4%B1/dp/B07KW4K15Z?ref_=Oct_DLandingS_D_cb674566_61&smid=A1UNQM1SR2CHM
Seynaz15 Bugün mağazalara giden oldu mu? Gerçekten bugüne özel indirim var mı acaba? Bana internettekiler hiç indirimmiş gibi gelmedi de…
Susaminannesiii Seynaz15 kotonda tüm ürünlerde net yuzde 30 vardı. Dün yazmıstım. Cidden öylede oldu kısa kollu zıbınlar 7 liraya geldi
ArasisMom Melikeakkc O konuda biraz geç geliyor hatta ben belirtilen tarihte gelmeyince şikayette bulunmuştum hediye çikolata göndermişlerdi 😊
ArasisMom Melikeakkc Son teslimat tarihi geçtiyse kabul ediyorlar şikayeti. Çiçek sepeti müşteri hizmetlerini arayıp sipariş numaranızla edebilirsiniz. Son teslimat tarihi geçtiyse gelmedi madur oldum diye 😊