HappyMom Canımız annelerimiz, indirim günü ve haftası geldi. Bir çok fırsattan yararlanabilecek bir zaman dilimi. Fırsatlardan diğer anneleri de haberdar etmek isteyen annelerimiz burada paylaşım yapabilirler.🥰
Aleyntokyo HappyMom hepsi buradadan alışveriş yapan anneler var mı acaba aventin en uygun fiyatları orda ama emin olamadım daha önce aşışveriş yaptınız mı ??
Cagemeg HappyMom Hepsiburada’dan 100 ml mustela pişik kremi 45 tl, 10 ml mustela göğüs ucu kremi 28 tl, lansinoh 160 ml pp biberon 42 tl’ye aldım. En son kalan ihtiyaçlarımıda tamamlamış oldum 😊
Ertugrul-23 MehZey almayın bi işe yaramıyor ebebeğin çantası sözde ısı koruma gözü var asla sıcak tutmuyor
F-Gemi Gzmokuyan yoyko anne bebek bakım çantasını ben geçen kasım indiriminde hepsiburadadan aldım çok memnunum ilgilenen anneler araştırabilir çok kaliteli
Yenianne001 Trendyol Aziz bebe indirime giriyor, necix’s marka indirimde, comedones ateş ölçer indirimde, Murat baby indirimde🌸
_Mother_ Yenianne001 necix’s marka indirimini yakaladım valla 3 İÜ kuğulu zıbını 3 gün önce 2 adet 97₺ ye almıştım şuan alt takımını 2 adet 47₺ ye aldım yarısı hemen hemen ama indirim bitti galiba tulum da alacaktım fiyatlar eskisi gibi olmuş 😂 😂
gmzzbhrr Yenianne001 Necix’s marka tulumu bir hafta önce indirim yokken 31 tl ye almıştım şimdi indirimde 48 tl gösteriyor dikkatli olmak lazım aslında bazen fiyatları iki katına çıkarıp indrimdeymiş gibi gösteriyorlar
Bahser61 damla_1 Braun PRT 2000 öneriliyor. Mühendisin oğlu sayfasında paylaşılmıştı. Orda görünce aldım ben. Ben aldığımda 155 liraydı şimdi 227. Birkaç ay oldu ama ben alalı. Yine de fazla artmış fiyatı
Yenianne001 _Mother_ ben de sabah 3lü takımı 50ye gördüm şimdi 85e çıkmış hevesim kalmadı. Gece umarım tekrar düşer 😅
MehZey Deletedmom95 90 TL olmuş 😊 ben trendyoldan 85 TL ye aldım ama aynı markanın ürünü değil geç ulaştı elime erken ulassaydi iade edip e bebekten siparis vericektim 🤦🏻♀️
_Mother_ Yenianne001 aynen canım bakalım hepsini favori yaptım bir daha düşer düşmez tekrar alacağım 😂 üstü 97 ye aynısının altını 47 ye aldım arada baya fark var
_Mother_ Yenianne001 tamam canım tabi ki de denk gelirsem haber veririm valla aynı şeyi indirimle alsak daha iyi arada ki fiyat farkı ile başka bir şey alırız
BusHa Anneyim5818 ben okul için almıştım Farklı Farklı sonuçlar veriyor diye iade ettim. Pek önermiyorum
Mom046 Morvi Fırsat kampanyası yazıyordu üstünde otrinin bende ona aldanıp aldım valla. Düşer mi bilemiyorum 🤷🏽♀️