halitefe Kızlar oğluma Halit ismi yanına yakışacak birçisim arıyoruz önce efe dedik sonra eren olsun dedik karar kıldık ama içimize tam sinmedi sanki ege, Aras aklımızda gidip geliyor sizce bu 4 isimden hangisi veya ek öneriler istiyorum 🤗🤗
zeynepyesimd halitefe aklıma halitcan geliyor 😂 halit efe kullanıcı adınız efe gayet uyumlu duruyor aslında
halitefe Esraaaa42 evet aslında eşimlerin adetinde yok böyle kayınbaba ismi falan koymak büyük ismi koyulmaz yanında çocuğa bişey diyemeyiz adıyla vefat edincede ömrü benzemesin diye koymazlarmış ama eşim hiç bir torunda yok diye teklif sundu bende kabul ettim ama yanına isim yok😅😅
zeynepyesimd halitefe soyadınız ne yanlış anlamazsanız? ben soyadla uyuma çok dikkat ediyorum isim konusunda belki ona göre fikrimi sunabilirim 🙃
halitefe WmonallissA Ege de çok sonradan aklıma geldi kısa ve öz peki Aras nasıl geliyor kulağa sizce Halit Aras
WmonallissA halitefe Ege ismini normalde de severim, size de uyumlu olmuş bence 🥰🥰 bizim listemizde var Ege ismi 💙
WmonallissA halitefe ama Arasın belli bir anlamı yok bence, yine siz bilirsiniz, hangisi içinize sinerse☺️
zeynepyesimd halitefe aras uyumlu olmuyor halit efe gümüş güzel duruyor ama halit ege gümüş de g soyadını destekliyor gibi bence ege de efe de gayet uyumlu ☺️🌸