Candu Resim açılmıyor ama ztn 2. Çizgi hep olacak canım ama yumurtlama günlerinde koyu olaxak hatta yandaki çizgiden daha da koyu olacak🙏🏻 Umarım anlatabilmişimdir
Candu mugecelikkol açıldı canım baktım. Benimde böyleydi. Normal böyle olması . O çizgi çok koyulaşacak ki öylr yumurtlama olduğunu anlayacaksın
mugecelikkol Candu teşekkür ederim canım bide sen nasıl yapıyodun ben yanlışmı yapıyorum diye şüpheye düştüm 🙏🏻
Dyg61 mugecelikkol Candu canım benımkı bu sekılde bugün döngümün 27 nci günü 14 yazanların üsttekini tuvaletimi tutup yaptım altta ki 14 ü de tuvaletimi tutmadan yaptım
Candu mugecelikkol hergün öğlen 12 de falan yapıyodum ama 1-2 saat öncesinde sıvı alımını kesiyodum canım bu çok önemli ama akşamda yapabilirsin 8-10 arasıydı sanırım
Dyg61 Candu alttan ikinci öğlen yaptım canım sıvı alımını kesip bu kaç geç yumurtlama olur mu regl olcam nerdeyse bi kaç güne
Huma94 Bu testlerin satıldığı bir sayfa var ordaki bayan kendi sayfasından alanlarl ilgileniyor her gün resmi ona atıyorsunuz o size bilgi veriyor isterseniz ismini verebilirim