gulbahar0505 Kendimi biraz rahatsız hissediyorum çoğu belirtiler varmış gibi aynı sizin ilk belirtileriniz NELERDI acaba
Asliiiiiiiiii42 gulbahar0505 benim ilk belirti aşırı bel ağrısı baş ağrısı idi canm hafif boğaz agrım vardı bi de başlarda böyle başladı sonrası kâbus gibi 🙈
Merveesila gulbahar0505 benim de kas ve eklem ağrılarıyla başladı sonra baş ağrısı oldu her gün farklı belirti çıktı sonra cnm
[silindi] gulbahar0505 usutmusum de bogazim hafif batiyormus gibi bir his sadece 3 gun devam etti, sonra gunler once gorustugum kuzenim pozitif olup benden korktugunu soyledigi icin teste gittim ve pozitif ciktim, yani neredeyse hicbir sey yok gibi biseydi esasen gunlerce 🤷🏼♀️
esradgzl gulbahar0505 test yaptırmadım ama belirtilerim direk covid maalesef 😑 ilk sırt boyun ayak bileklerim özellikle çok ağrıdı 2 gün. 3 gece çok fena terledim kısa kolluyla yatmamama rağmen. 3. Günde bi belirtim yok gibi iyiydim ama gecesinde burun akıntım oldu o gece sadece akıntı yaşadım ertesi gün sadece tıkanıklık oldu ve 4. Gün akşamındada tat ve koku kaybı yaşadım. O gece resmen çok kötü bi psikolojiye büründüm sabaha kadar uyuyamadım koku falan alamıyrm diye. Bugünde 6. Gün bi tık daha alışma modundayım ama yinede devamlı bişeyleri kokluyorum geri geldi mi acaba diye.
Cappon Bende ilk başta usuttum sandım vücut ağrım oldu grip gibiydim deli gibi terledim iyileştim derken tat ve koku kaybım gitti test yaptırdım iki gün önce ve bugün pozitif olduğumu öğrendim
deniiizz gulbahar0505 ilk gün halsizlik,baş ağrısı,boğazda yanma hissi vardı artarak devam etti eklem ağrısı falan oldu. Şu an 7. günüm tat ve koku kaybı,burun tıkanıklığı ve ara ara öksürük oluyor balgam var ve çıkaramıyorum gibi..
SeldaSngl gulbahar0505 boğazda kesik gibi bi ağrıyla başlayıp şiddetli baş ağrısı tad ve koku kaybıyla devam etti. Zaten sonrasında vücudunda derman kalmıyor etin ağırıyor resmen. Ağır grip atlatır gibi
prensesim35 gulbahar0505 test yaptırmadım var mı yok mu bilmiyorum baş ağrım çok oluyor yani başımın ağrımadığı dakika yok migren var bnde ona bağlıyorum gözlerime kadar ağrıyor halsizliğim var onu da hamileliktendir belki die düşündüm ama sabah uyandığımda burnum hafif tıkalı oluyor korkuyorum ve covid-19 olduğunu düşünüyorum😔 bnm gibi olup pozitif çıkan var mı aranızda
Eeezgi Bugün ateşimçıkmaya başladı 😔 şuan yatıyorum bikaç gündür boğazım kuruyodu zaten. Eşim dün test yaptırdı pozitif çıktı onda da sadece ateş vardı. Ben henüz test yaptırmadım ama ben de pozitifim sanırım….