Bgmky Bugün defalarca kasılmam oldu , bebek bi yerde toplanıp kaskatı oluyor ve her seferinde karnıma bıçak ağrısı gibi sancı giriyor. Benim gibi bunu yaşayan var mı?
Ftmsrkn Bgmky 34+1 benim ki de bende oluyor aynısı ve nefesimi kesiyor dün geceden beri nefesimi kesiyor pozisyondan mı yada neyden anlamadım bende
imren91 Bgmky Haftamız aynı. Akşamları kasıklarımda adet olacakmış gibi ara ara sancı oluyor bıçak saplanır gibi. Yalancı sancı diye düşünüyorum. Ekstra bir şikayet yok çünkü
sibell777 Ftmsrkn Bgmky kızlar bende 34 + 4üm aynısı bende de var ayağa kalkınca ölüyorum sanki ağırlığından mı bilmiyorum ama iki büklüm geziyorum evde doğrulamıyorum resmen ve size oluyor mu uyuduğum zaman mesela sağ yada sola yatıyım kalktığım da yatıgım taraf şişmiş oluyor canım yanıyor
Bgmky Ftmsrkn pozisyonla alakası yok bence canım çünkü sağa da yatsam sola da yatsam otursam da kalksam da oluyo 😞
Ftmsrkn Bgmky çok iyi anlıyorum seni bende aynı senin gibiyim doktorumla görüştüm şimdi normal bu tür şeyler dedi artık büyüyor dedi
Bgmky sibell777 hani doğuma yakın karın aşağı iner diyolar yaa acaba ondan dolayı mı bu ağrılar?çünkü ben karnımı aşağıda hissediyorum bi 10 gün öncesine göre
Ftmsrkn sibell777 ben şimdi doktorumla görüştüm normal dedi artık çocuk da büyüyor bu tür şeyler olur dedi