Anne54 Göbeğimde büssürü tüyler var hamilelikte çıktı aşırı rahatsız ediyor bunlar doğumdan sonra dökülcekmi bilginiz varmı bide traş makinesiyle tüyleri kısaltsam olurmu kökten değil sonuçta görüntü kirliliği kalkması için 😂
Esraguler Anne54 canım alırsan hamilelik sonrası daha cok cıkar traş makinesi vs baska bişi bence görmezden gel 🤣
esraizmirli Anne54 ayyy benimde öyle o kadar kötüki doktoruma diyorum ki açmaya utanıyorum o da diyoki saçmalama Esra dökülecek onlar 😂
Bir_Prenses_Annesi Anne54 Benimkide örülecek kadar uzundu esim dalga qeciodu qel örüyüm die 😂30.haftadayım ki sükür cok cok az kaldı doquma kadar tamamen dökülür 😁
Kuzey61 Anne54 haha bende öyle canım normalde hiç tüylü bir insan değilim sarı belirli bile olmayacak şekilde vardı şimdi bildiğin maymun gibi oldum 🙈🤣🤣🤣
asligkts Ay ben aldım birazını göbek deliği çevresini resmen kalın kalın çıkmaya başladı şimdi traş makinesi ile uzun olanları kısaltcam çok utanıyorum doktordan gerçekten🤭 bazılarının dökülmüyormuş doğumdan sonra öyle de bi sıkıntı var