yavrukom Merhaba kizlar Reglime bir gün kala cuma günü beta HCG 292 çıkmıştı pazArtesi sabah tekrar kan verdim 735 .55 çıkmıs iyi seviyede degilmi daha önce bir düşüğüm oldu sürekli panik halindeyim rabbim hepimizin kucağına yavrularımızı sağlıkla versin🙏
aylul0 yavrukom evet gayet iyi, benim de reglden önce 163, 4 gün sonra 502 çıkmıştı senin daha iyi mesela benimkine göre 🥰
BegumIscanTunc ebrureyhan ecembugra53 aylul0 Didem34 kızlar bende ilk betamı pazar günü baktırdım 2807 çıkmıştı bugün yine baktırdım 4882 çıktı düzenli artmış dimi 4 kaybım var bu 5. Gebeliğim 🥺🥺🥺🥺
ecembugra53 BegumIscanTunc cok güzel artmış canım Rabbim bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş evinizi çocuk sesiyle şenlendirsin inş 🙂🥰🤲🏻
Didem34 BegumIscanTunc canın güzel artmıs endise etme. 4 kaybın sebebine baktılar mı önlem almak icin ?
aylul0 BegumIscanTunc her iki günde en az %60 artmışsa iyidir merak etme, kendini strese sokma o bebek için daha zararlı 🌸
Didem34 BegumIscanTunc canm bunun icin kan sulandırıcı ve igneye baslamalısınn doktorun baslatır zaten. Hayırsıyla alırsın bebegini kucagına ❤️❤️
BegumIscanTunc Didem34 keseyi görünce baslicaz dedi kuzum cuma günü randevum var hayırlısı inşallah Rabbimden sağlıklı kucaklarımiza alırız 🤲🤲🤲🤲