melekkizim_00 Kızlar bu ay hsg çekildim Ve yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti adetimden ise 2 gün geçti sizce gebelik var mıdır ? Gidip test alamıyorum çünkü şu an karantinadayız ailecek ve karantinamiz aralik5te bitiyor ne yapacağım ben?😔
birtosbikannesi melekkizim_00 olabilir canim hsg sonrasi hamile kalan cok var ki doktorunda söylemiştir gebelik olabilir die
melekkizim_00 birtosbikannesi söyledi ama hiç ihtimal vermiyordum ayrıca normalde gecikebilir diyorlar ama bilemedim
Mervee33 birtosbikannesi bende bu ay çe melekkizim_00 bende bu ay çekildim inşallah hepimiz hamile kalırız🤲🏻🤲🏻😘
Ghmmmm melekkizim_00 malesef doktorum dedi psikolojik de olabilir klomen verdi o düzenler dedi bilmiyorum ama adet oldum tabi
melekkizim_00 afrasil eczaneler getirmiyormuş bir kaçını aradım sordum zaten küçük bir yerdeyiz, artık cumartesiye kadar bekleyeceğim olmazsa birini göndereceğim mecbur , acaba hsgden olmuş olabilir mi gecikme
melekkizim_00 Mervee33 Insallah kuzum ya bende adet ağrısı olurdu ara ara geliyor kramp tarzı birde bilmiyorum eşimden de şu an uzağım karantinada Insallah vardır da ona sürpriz yaparım yaaa
afrasil Mervee33 yok canım aralıktaki adet bitimi çektirecegim , esimin degeleride düzelmiş keşke gerek kalmasa :(
Mervee33 afrasil benimde eşimin ileri seviyesi %2 burda siz söylediniz yA düşük diye doktora diyorum tam 3 doktora attım hayır normal diyorlar bende bu ay rahim filmi çektim bakalım rabbim ol derse olur hiçbirimizin kucağı boş kalmasın canım benim
Mervee33 melekkizim_00 inşallah benim eşimde görevde inşallah hepimize nasip olur 😥🤲🏻❤️ Bi şansım aralık kaldı ocakta 2 ay göreve gidecek asker eşiyim, eğer adet olursam aşılama isticem 😥