Minaliy Kızlar eşimin bugün sonuçları çıktı. Yarın doktora göstericez. Hiç bişey anlamadım bilen varsa bakabilir mi. 🙏 https://imgyukle.com/i/TKYmRA https://imgyukle.com/i/TKYvO1
Prenses23 Minaliy sadece hareket düşük. Sayı ve morfolojisi iyi. Keçi boynuzu pekmezi ve kendisini kaynatıp çayını içmek hareketliliği artırır
Happybsrn Minaliy aynı ileri hareket düşüklüğü sıkıntısı bizde de var 5 gün sperm testi için uygun deniliyor ama çok yani 3 günlük olsa daha iyi olurdu
afrasil Minaliy canım sadece ileri hareket düşük en az 32 olması gerekiyor sana söyleyeceğim şeyleri dene Allah ın izni ile düzelir . Morfoloji spermin şekli demek buda önemli bunda sıkıntı yok toplam sayida güzel sadece ileri hareket , 2 3 ayda düzelir merak etme .
Minaliy Prenses23 5. Gün perhizden sonra verdik testi, aslında 3 günmüş. 5 güne rağmen sonuçlar normal midir sizce
sophia Minaliy asilama yaptirmissimiz heralde. Sizde bir sorun yoksa bu degerlerle tutma ihtimali yuksek 🌹
sultanacan Minaliy 3-5 arası istiyorlar zaten arkadaşların dediği gibi ileri hareketli az morfoloji sayı iyi keçiboynuzu içsin
Senzinc Canım benim eşimdede aynı problem vardı biz uzun süre keçi boynuzu kullandık suyunu içiyodu sonra kendimede brokoli suyu kaynatıp içtm ama en son incir suyuyla hamile kaldm nasibimde varmışş şükürr sende deneyebilirsin 🙏🏻🙏🏻
Minaliy sophia yok canım aşılama denemedik hiç. Bu ay klomene başlicam. Doktor klomenden önce eşiminde sonuçlarını görmek istedi.
sophia Minaliy ama esinizin spermlerini asilama icin hazirlamislar. Yanda hazirlik sonrasi degerler yaziyor. Hatta yuzdurme teknigiyle hizli spermlerin yuzde 99 unu secmisler :) normalde sperm olcumunde bu islem yapilmaz sadece asilama icin yapilir :) siz laboratuvara bi sorun istersneiz
Minaliy sophia aaa kendi kendilerine hazırlamışlar demekki 😀 doktora eşim durumu anlatmıştı benim doktorumun istediğini belirtmişti belki o yüzden yapmışlardır :) klomen kullanayımda bi kaç ay olmazsa aşılama denerim canım inşallah gerek kalmaz. Pco var bende
Happybsrn Minaliy daha o aşamaya gelmedik bu ay hsg istedi çekildim ama artık aşılama gözüküyor ne kadardır deniyorsun
Minaliy Happybsrn 6 aydır deniyoruz son 3 ay inofolik kullandım bi işe yaramayınca klomene başlayalım dedi doktor. Aslında bendende hsg istedi ama korkuyorum ben biraz ondan
Happybsrn Minaliy benim iki yık olacak olmuyor… kesinlikle rahim filmi çekil İstanbul’da yaşıyorsan ağrısız çeken yer var
Bsramtrc Minaliy kimse benim kadar korkamazdı sanırım bacaklarım titreye titreye gittim hastaneye 🙈 çekim esnasında birazcık sancın oluyor ama bir kaç saniye işlem bittimi ağrında geçiyor herkeste süreç aynı olmuyor kimisi hiç sancı çekmiyor kimisi benim gibi azda olsa çekiyor ama korkulacak bir işlem değil canım benimde sıkıntım vardı hatta tüp bebek önerdi doktorum ama hsg den 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin 🙏
gunesimirac Minaliy Hiç korkmayın. Memorial şişli kesinlikle tavsiye ederim. İnanın nasıl çekildi, anlamadım bile ki acı eşiğim çok düşüktür. Bir şey varsa çıkar, yoksa da hsg filminden sonra da gebelik ihtimali artıyor.