busraakeskin 19 olduğum gece dörtte uyandım bişey karnımda pıtır pıtır ediyor. Birkaç defa vurdu mu döndü mü anlamadım ama en son ağlaya ağlaya geri uyuduğumu biliyorum. Gün boyu da aynı şekilde devam etti 😊 Rabbim sen büyüksün. 🥺
gulbahar0505 busraakeskin Çok güzel bir duygu canım Allah herkese yaşatsın bende geceleri oğluşumun kıpirdamasina uyaniyorum hep 20 haftalık olduk ayaklariyla minnak minnak vuruşu beni benden alıyor :)
Busra34ybg busraakeskin bende 19+4 üm ayni şekilde hissediyorum özellikle sabahları kahvaltıdan sonra çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin 💐
Zafsim0801 busraakeskin Ay Allahım ins darısıııı bana ya dün gece bende uzandıgımdaaa hane karnımdaaa gaz yoktu emınımmm içimde sadece 3 kere pit pit patlar gibiiiiydiii ama başkanda yok ilk defa bu bebek miysiii bilmemmm 19+1
busraakeskin gulbahar0505 o kadar ilahi bişey ki ben inanamıyorum. Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊
busraakeskin Zafsim0801 olabilir 😊 bunu hissettiysen bebeğini de hissetmen yakındır. Ben de birden hissetmeye başladım öncesi içerde bi gıdıklanma gibiydi 🤪