ezgikartal Balum gebelik yokki kimyasal olsun rahim kalinlasmis kanama olur dedi buyuk ihtimal. Kimyasal olmasi icin kanimda betanin yukselmis olmasi lazimmis bende hic beta degeri yok 0
Dilaam ezgikartal canım bende bu şekilde çıktıktan ertesi gün kanda 44 çıkmıştı beta ama adetim 8 9 gün geçmişti sen bı kaç gün daha bekleyip kan ver insAllah iyi şeyler öğrenirsin stres yapma
Dilaam ezgikartal ben gördüm bellibl belirsiz benimde aynı erken gebelik testinde aynı bu şekilde çıkmıştı 15 gün sonra falan anca belli olur ultrasinda
ezgikartal Dilaam valla 5 gun sonra yine bi test yap dedi ama bakalim hala regl den haber yok 24 umus olmam gereken gun baktik
Miniginannesiiiii Balum belirti olarak sık görülmeyen belirtiler vardı yani sürekli idrara çıkmam vardı beyaz bir akıntım vardı test yaptım tek çizgiydi 1 hafta sonra kan testi yaptım 4 haftalık gebeymişim inşAllah en yakın zaman da senin de olur
Balum Miniginannesiiiii insaAllah canim bende pazartesi adet gunum ama iki tane test yaptim cok cok silikti adete 8 gun kala suan belirtiler devam ediyor bakalim dua et benim icin
Hemsiremom ezgikartal yani görenler nasıl gördü cidden anlamadım siz bence çizginin oluşacağı yeri gördünüz geçmiş olsun inşallah önümüzdeki aya hamile olursunuz
Rukiyeataman ezgikartal canım arkadaşım böyle öğrendi değeri 19 çıktı şimdi 6 haftalık hamile kan testi ver ya da 2 gün sonra tekrar test yap ama en garantisi kan değeri ona da yok demişlerdi onunda aynı böyleydi tıpatıp aynısı resmen