Purpura26 ezgikartal Canım varrr ya nasıl göremiyorlar ki. Telefonun ekran ışığını sonuna kadar açıp bakınca gözüküyor. Benim gözler artık silik çizgiye alışık 😃 muhtemelen adetine daha vakit var çok yeni gebelik
Meryemkale 2bebekbirana bende çok ama çok silik bişey gördüm sanki ama çok erken o yüzdende böyle olabilir eğer gebeysen
ezgikartal Iste resim koymanin zararlari telefonumda kotu ben gorebiliyorum boyle olunca moralim bozuluyor
Fatma12345 ezgikartal canım sanki ben ikinci çizgiyi görür gibiyim telefonun ışığını açınca çok az gördüm
Dilek-Can ezgikartal bende ilk test yaptığımda sizin gibiydi ben görüyordum ama resimde kimse göremiyordu biraz daha bekledim 5 gün sonra bidaha testi tekrarladım çift çizgi çıktı 🙂 inşallah vardır canım kaç günün geçti
Nlfr57 Burda gozukmuyor ama zaten tam cızgı ıcın bıraz ılerlemesı lazım bendede oyle olmustu cok boyle yok gıbı hatta yok denırdı 3 4 gun sonra tekrar yaptım anca silik cızgı cıktı bence sende oyle yap
Zafsim0801 Purpura26 hiç bisey gözükmüyor birazcık daha bekle , çünkü insan çok beklediğinde görmek istediğini görür gibi oluyor üzülme bekle birazcık daha 🌺
sosi5 Purpura26 var canım oğlumda böyleydi hamileymişim bence iki gün bekle sonra kan ver ama var yani belli silik çizgiyi bilenler anlar seni 😂
Znurhalil Arkadaş netlestirince silik bir çizgi görünüyor canım 3 gün ne bekle bakalım inşallah vardır 🥰
Purpura26 Zafsim0801 Test bana ait değil bu arada postum sahibi ben değilim ama ben görünce herkes gördün istedim 😃 çünkü benimkini de kimse görememişti ama benim telefonumdan gözüküyordu. Şuan hcg değerim 1500
Zafsim0801 Purpura26 canım çok çok çok az çok az bırazcık bekle emınımkiii 2 3 gün sonra çok daha netleşir
alimerve Purpura26 benim hcg değerim 1hafta önce 4163 çıkmıştı karşısında 5haftalığa tekabül ediyordu ama doktora gıttım 3haftalık dedi neden acaba