Nurgul61 Nasil gidiyor benim gibi ocak ayini bekleyen tatlimi tatlis anneler Buyumus ve agirlasmis bir karin Of o fena mide yanmalari sanki midemden bogazima kadar gecis saglayan ve girtlagimda kalan o ateş hissi ama napalim buda isin nazlı tarafi🤰💕
Baharata Nurgul61 artık yavaş yaval ağırlaşmaya başladık ve evet gerçekten bazen çileye dönüşüyo şu mide yanmaları ama herşey bebeklerimizin varlığı sayesinde heyecan gittikçe artıyo 💙
Srhtzlyh Nurgul61 bizde ocakta bekliyoruz minik kızımızı 😊 sabahları kalktığımda karnimdaki onca yere yayilmak varken bir yere toplanmış oluyor taş gibi evde bir iki tur atıyorum düzelsin diye😅 akşam yemeklerinden sonra boğazdan mideye doğru hir yanma oluyor birde yürüdüğüm zaman kasıklarımda ağrı oluyor. Geçicek olması umuduyla ilerliyoruz bakalım 🤭 karnımdaki kıpırdanmaları izlemeyi çok seviyorum doğumsan sonra en çok bu hissi özleyeceğim sanırım😍
Snszasla Nurgul61 az kaldı oğluma kavuşmaya 🐣💙 ama zor geçiyor bu zamanlar nefes alamıyorum, mide yanması reflü ile resmen beni mahvediyor, bel agrısı ,halsizlik bide bazen kaşıntı tutuyor rahat vermiyor resmen ama geçecek az kaldı 🤭 özleyeceğiz belki bu günleri rabbim kucağımızı boş bırakmasında geçecek🤲🏻💙 haraketleri bazen düzensiz oluyor bi hareketli bi hareketsiz yada bana öyle geliyor korkutuyor beni ama yinede tepki veriyor özlüyorum tekme atmazsa 💙🤭🤗 annelik işte şimdiden böyle görmeden seviyoruz doğsa ne yaparız aklım almıyor sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻Sizin nasıl gidiyor 😊
MomC6 Nurgul61 30 haftalık olduk zaman geçmiyor bi an önce sağlıkla kavuşmak istiyorumm. hele ki bu ara karnımda toplanıyor yumurta gibi poposunu dikiyor karnıma içim eriyor, oynadıkça daha da sabırsızlanıyorum. 😂😍. Uzun süre ayakta duramıyorum inanılmaz bel ağrısı yapıyor. Ocak gelsin kavuşalım yavrulara🙈🙈🥰🙏💫💕
NurSema01 Nefes darlığı daha çok yoruyor bugünlerde 🙄 göbeğimde sanki patlayacak gibi hissediyorum bi an önce Ocak gelsin kavuşayım sıkıntılarımda geçsin istiyorum 😂
haziranin25i Nurgul61 çok şükür bende mide yanması hiç olmadı 🤭 evet ağırlaşma konusuna gelince haklısınız kendimi hiç bu kadar ağır hissetmemiştim. Sabırsızlıkla ocak ayını bekliyorum 🌸🌸
Mihribankiraz BiZde oğlumla ocağı bekliyoruz sabırsıZlıkla 🥰 benim minik maşallah uslu annesini üzmüyor 😊 ama daha dün alçıya alındı ayağım içerden kırılmış meğersem doğuma kadar çıkar inşallah 😔
Busraveminisi1 Nurgul61 ah canım benim hiç sorma gece ne sağıma ne soluma dönüp uyuyabiliyorum bacak bel ağrısı bir yanda mide yanması bir yanda ama yavruma değer göbüş kocaman kilom 71 oldu 😂🙈doktorum yılbaşındam sonra ortasına kadar beklemede olucaz dedi şuan 32+6 yız oğluşumla 😍
Busraveminisi1 Newmommy 65 le hamile kaldım ilk 3 ay bulantılarla 62 ye düştüm sonra tekrar kilo almaya başladım şuan 71 im
Meneksegul68 Nurgul61 aynı durumdayız şuan 34+5 im doktorum 2 ocak diyo bakalm hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli Bi şekilde alalım bebeklerimizi kucağımıza ❤️ soda yoğurt elma bunları tüketince rahatlayabiliyorum anca bide bol su 🥤 😍
_aycaccelik Merhaba kızlaaaar biz 32+1 olduk bugünnn 🥰 mide yanması için elma püresi tavsiye ediyorum kesinlikle işe yarıyor. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🥰
ExpatMom _aycaccelik Elma iyi geliyor dediler diye dün gece yiyeyim dedim, hepten mahfoldum. Sabah 4 bucuktu ancak sızmışım. Sanırım kişiye göre değişiyor. Bazen süt işe yarıyor, bazen o da fayda etmiyor.
ExpatMom Nurgul61 32+2′den selam. Ne ararsan var ortaya karışık bende, karpal tünel sendromu, huzursuz bacak, mide yanması, kalça bel ağrısı, geçmeyen mantar enfeksiyonu 😊 Hayırlısıyla bi Ocak geleydi de sağ salim kucağımıza alaydık 🙏
MinelinAnnesi Nurgul61 Büyüyen ve ağırlaşan karnıyla aşağı tarafta müthiş acılarla yürümekte zorlanan bi Ocak annesiyim🙈☺️ Karnım sanki her gün daha çok büyüyor😍 Perşembe kızımla buluşma günümüz ve ilk nst’miz🙏🏻 Ahh o mide yanmaları geçen gün artık naptımsa geçmedi Gaviscon içtim (doktorum içebilirsin demişti) anında kesildi🙏🏻 Heyecanla Ocak’ı bekliyoruz, sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah🙏🏻🥰
fatmaozdemir1 Nurgul61 bende bel fıtığımdan yürüyemez yamulmuş bir vaziyetteyim ameliyatlık olmuş inan mide yanması olsa ona razıydım ne ilaç ne krem hiç bişey kullanamıyorum sezeryan önerdi doktor 21 ocakta olmayı düşünüyorum😢 daha erken gelmezse
annesininkelegi Nurgul61 merhabaa 31. Haftadan selamlar herkese 😊 48 ile hamile kaldım şuan 59 um. Kendimi yatakta zor çeviriyorum hatta eşimden yardım istiyorum bazen. Reflü ve agırlasmak dısında pek sorunumuz yok sabırsızlıkla bekliyoruz🙈😍