MiranEfeninannesi Kızlar ya normalde 10 gibi uyanırım bugün 6dan beri ayaktayım. Aşırı midem yanıyor bulanıyor. 29 haftalığım. Çok rahatsız etti uykudan uyandırdı ve uyutmuyor. ☹️ Sanki iki göğüsümün arasına kadar geliyor bişeyler sonra gidiyorlar
yesilesinti MiranEfeninannesi mide yanması için soğuk süt veya yeşil elmayı deneyebilirsiniz. İkisi de cok iyi geliyor. Aşırı yanmanız varsa belki tamamiyle geçirmez ama rahatlatır en azından
Bugleemm MiranEfeninannesi çok zor mide bulantısı yanması bizzat yaşamış ve halen yaşayan biri olarak sana önerim mide yanmasına gaviskon canım inan çok az bile içsen rahatlatıyor☺️ Bende bazı gecelerde mide yanması ile uyanıyorum hemen gaviskon içip yatıyorum. Neyse ki bu bulantılarımızın mide yanmalarımızın sebebi sonucu çok güzel o yüzden insan sabrediyor dayanıyor valllahi bir şekilde 🙈
MiranEfeninannesi Tugce38 Annelik ne kadar kutsal değil mi ☹️ Uykudan uyandıran şeyler var ve bebeğin işin ucunda diye şikayetçi değil endişeliyiz 🥰 Normalde başka bişey başka birisi uyandırsa en basitinden tavırlı oluruz 😊
MiranEfeninannesi Zuzu3321 Kuzum 22 haftaya kadar ben sürekli çıkardım günde 2-3 bazen 4-5 bi koku duysam hemen çıkarırdım ilaç kullanmadım hiç çocukluğumdan beri hap görme fobim var hap görünce elim ayağım titriyor 22 haftadan sonra azaldı 24ten sonra tamamen bitmişti bulantılar bu sabah böyle uyanınca çok üzüldüm ve uykudan uyandıracak derecede olunca endişelendim ☹️
Zuzu3321 MiranEfeninannesi valla sözde erkek bebek te bulanti Olmaz diyorlar ama bebegim erkek yumurta kokusu makina detrjan kokusu mahvediyo beni de
Meliks MiranEfeninannesi bende dün gece bu sorunla ka4silastim ve aşırı kötü seni çok iyi anlıyorum ama benim biraz geçti bende konu açtım böyle bana salatalık ye dediler 4 t tane gerçekten çok iyi geldi sende deneyebilirsin
MiranEfeninannesi Zuzu3321 Erkeği kızı yok inanın. Benimde erkek dediğim gibi çok çektim bulantı. Hala daha ☹️ Arkadaşımın kızı oldu bulantı adına hiç bişey olmadı
MiranEfeninannesi Bugleemm Eczanelerden temin edebilir miyim ? İnşallah yararı olur. Hap kullanamıyorum ☹️
Bugleemm MiranEfeninannesi tabiki ama önce bir doktorunuza sorun ki zaten o da verir gaviskonu mide yanmasında kullanan bir sürü hamile annelerimiz var yine de doktorunuza danışın 🥰
Ebrugur2019 MiranEfeninannesi günaydın bende de aynı durum var kalktım süt ısıttım şimdi çok şükür geçti ama uykuda kalmadı artık tabi 😂