Hanımlar merhaba benim çook uzun sıkıntılı hikayem var ben oğlumu 1 yıl 2 ay önce kaybettim kalp hastasıydı üstüne gebe kaldım 10.haftada düşük oldu ardından geçen ekimde bi kimyasal gebelik geçirdim adet oldum müdahalesiz sonlanıyor zaten neyse bu ayda adetim 1 hafta gecikti ben adetime 2 gün kala adet olmam gereken gün ve aralarda 2 3 gün fark olmakla beraber birsürü gebelik testi yaptım hepside farklı günler ve farklı zaman aralıklıkları olduğu halde pozitif çıktı bi gariplik sezdim çünkü aralarda gün olmasına rağmen 2.çizgi kızarmıyordu yani hayalet çizgi vardı silik değil daha solgun hayalet çizgi şimdi kimi diyecekki yeri belli oluyordur hayır net bakınca belli oluyordu 2.çizgi umarım anlatabilmisimdir kusura bakmayın şimdide bugün ben adet oldum anlamış değilim size sorum şu tamam testler yanıltıcı olabilir ama farklı günler ve ve farklı aralıklarla yapılan 4 testtemi yalnıştı hadi yalnıştı hepsimi beni buldu bide ben aralarda ovulasyon testide yaptım hepsinin 2.çizgisi hep nar gibi kızarıktı (adet olmama 2 3 gün kala ve adet olmam gerekenngünlerde yumurtlama g0nleri değil) kontrol çizgisinden bile kızarıktı bu kadar pozitif görüpte böyle adet görmem ne demek çözemedim bilgisi olan varmı bunlar ne demek nasıl oluyor bide ben erken gebelik testi yapmıştım adet olmam gereken günlerin 6.günüdemi ne bunuda dipnot olarak gireyim oda negatifti lütfen bilgisi olan yazsın ne demek bu . Allah hepinizden ebeden razı olsun ♡