ipekmommmm Sürekli endişelerim ve korkularım var.. Bebek nasıl? Acaba sağlıklımı? Bi hastalığı var mı? Gibi gibi bir ton düşünce.. Sizde durumlar nasıl?
Gulsurmeli ipekmommmm ahh hiç sorma en ufak bişeyde dünyanın sonu gibi sanıyorum sanırım ilk bebeği olacaklar hep böyle oluyor 🥺
elisas-mom ipekmommmm Evet bende en başından beri boyleyim. İlk zamanlar bebek için endişe sonrasında doğum yaklaşıyor doğum düşüncesi şuan benim her anım doğumu düşünmekle geçiyor 🤦🏻♀️ilk gebelik çok zormuş
Eliff1311 Gebeliğin basından beri oluyordu ilerledikçe daha çok oluyor her gün aynı şeyleri düşünüyorum iyi mi? Tekme atmadığı zamanlar endişeleniyorum bisey mi oldu diye sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah
Betulice91 Ben mide bulantım olmadığı gün koşa koşa hastaneye gittiğimi bilirim kalp atışını dinlemek için doktor ilk bebek sanırım diye gülmüştü 😬 son haftalara kadar da öyle panik gidiyor
Eliff1311 Kızlar bikini bölgesine kendimiz ağda yapınca az çok zorlanıyoruz ya bebekte içerde kasılıyormuş. Son 3 ayda kendimiz yapmamamız lazım galiba.